Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Δευτέρα 31 Μαρτίου 2008

ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΤΣΙΟΥΜΑΡΗΣ

Στον τελικό κυπέλου μπάσκετ γυναικών, που πραγματοποιήθηκε στη Βέροια, βρέθηκε ο Δήμαρχος Πτολεμαΐδας Γρηγόρης Τσιούμαρης, προκειμένου να συμπαρασταθεί από κοντά στην προσπάθεια του Απόλλωνα Πτολεμαΐδας να κατακτήσει το τρόπαιο με αντίπαλο την ομάδα των Εσπερίδων.
Ο κ. Τσιούμαρης έχει κατ’ επανάληψη εκδηλώσει την υπερηφάνεια του για την πορεία των σωματείων και των συλλόγων, που δραστηριοποιούνται στον τομέα του αθλητισμού στην Πτολεμαΐδα, ενώ ιδιαίτερα για τον Απόλλωνα, ο οποίος αγωνίζεται στην Α’ Εθνική μπάσκετ γυναικών, ο κ. Τσιούμαρης είπε χαρακτηριστικά ότι τον κατατάσσει μεταξύ των πρεσβευτών της Πτολεμαΐδας στο πανελλήνιο.
Ο Απόλλων Πτολεμαΐδας, παρά το γεγονός ότι δεν κατόρθωσε να σηκώσει το τρόπαιο του κυπελλούχου, τίμησε ολόκληρη την ελληνική περιφέρεια, όπως τόνισε ο κ. Τσιούμαρης, ο οποίος συνεχάρη τις αθλήτριες και όλους τους παράγοντες που συντέλεσαν στο να διανύσει η ομάδα όλο αυτό το δρόμο και να βρεθεί στα πρώτα σκαλιά του βάθρου.Μαζί με το Δήμαρχο Πτολεμαΐδας από τη δημοτική αρχή στη Βέροια βρέθηκαν ο αντιδήμαρχος αθλητισμού Δημήτρης Ορφανίδης, η αντιδήμαρχος πολιτισμού Τάνια Βάνη και ο δημοτικός σύμβουλος Πέτρος Αλεξανδρίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: