Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Δευτέρα 31 Μαρτίου 2008

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΑΡΗ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΧΡΥΣΑΦΗ ΒΑΓΓΕΛΑΚΑΚΗ

Το πανευρωπαϊκό μετάλλιο του αθλητή Άρη Γρηγοριάδη αποτελεί τιμή για ολόκληρη τη χώρα, τη γενέτειρά του Θεσσαλονίκη, αλλά και την Πτολεμαΐδα, αφού ο αθλητής βρέθηκε στην πόλη για την προετοιμασία του πριν από ένα περίπου δίμηνο, κατά την έναρξη λειτουργία του Δημοτικού Κολυμβητηρίου.
Ο πανευρωπαϊκός πρωταθλητής μαζί με τον προπονητή του Χρυσάφη Βαγγελακάκη, ο οποίος συνεργάζεται με το Δημοτικό Κολυμβητήριο Πτολεμαΐδας, δίνοντας πολύτιμες συμβουλές και παρέχοντας τις γνώσεις του σχετικά με την λειτουργία και την οργάνωση των προγραμμάτων του Κολυμβητηρίου, ανέβασαν τη χώρα στο πρώτο σκαλί του βάθρου για πρώτη φορά στην ιστορία του αθλήματος, γεμίζοντας με απίστευτη χαρά όλους τους Έλληνες.
Ο Δήμαρχος Πτολεμαΐδας σε συγχαρητήριο τηλεγράφημα που απέστειλε προς τον αθλητή και τον προπονητή του τονίζει «Μαζί με όλους τους Έλληνες πανηγυρίζουμε την κατάκτηση του μεταλλίου, που δίνει ιδιαίτερα χαρά στην Πτολεμαΐδα, η οποία σε φιλοξένησε στο Δημοτικό Κολυμβητήριο και είχε την ευκαιρία να θαυμάσει τις ικανότητες και να παρακολουθήσει τον σκληρό σου αγώνα. Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν σε σένα και στον προπονητή σου Χρυσάφη Βαγγελακάκη, ο οποίος μας τιμά με τη συνεργασία του και αποδεικνύει καθημερινά ότι μόνο με σκληρή δουλειά επιτυγχάνονται υψηλοί στόχοι».
To μεγάλο κέρδος για τα παιδιά της περιοχής είναι πως θα γυμνάζονται μαζί με έναν πρωταθλητή παγκοσμίου επιπέδου σε μια εποχή που τα ινδάλματα σπανίζουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: