Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Δευτέρα 17 Μαρτίου 2008

ΜΕ ΔΥΟ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ , ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟ Β.Δ.Ω.Π. ΤΟ 2008

Στα πλαίσια των εκπαιδευτικών συναυλιών του Βαρβούτειου
Δημοτικού Ωδείου Πτολεμαϊδας οι μαθητές και οι σπουδαστές του
, έδωσαν το ετήσιο κοντσέρτο τους στο Πνευματικό Κέντρο της Πόλης παρουσία φορέων και πολιτών.

Για μία ακόμη φορά αναδείχθηκε η μουσική παιδεία των σπουδαστών καθώς και η πολύ καλή δουλειά , που γίνεται στις Σχολές Ανώτερων Θεωρητικών ,Πιάνου ,Βιολιού ,Βιολοντσέλου ,κιθάρας ,φλάουτου ,Κλαρινέτα ,Μονωδίας ,Βυζαντινής Μουσικής ,Παραδοσιακής Μουσικής ,Ακορντεόν -Αρμονία και Μουσικής Προπαιδείας .
Υπό την καθοδήγηση του Καλλιτεχνικού Διευθυντή και Μαέστρου Μίκη Μιχαηλίδη και με την συμβολή των καθηγητών , όπως τόνισε ο Δήμαρχος Πτολεμαίδας Γρηγόρης Τσιούμαρης , έχει ανέβει το επίπεδο και ο πήχης της μουσικής παιδείας των 300 παιδιών , που φοιτούν στο Β. Δ. Ω. Π. , ενώ συνεχάρη για το Διοικητικό έργο της την Πρόεδρο του Ωδείου Σοφία Λαζαρίδου καθώς και όλο το Διοικητικό Συμβούλιο , για την γόνιμη συνεργασία τους .
Ακολούθησε την επόμενη μέρα στον ίδιο χώρο μία δεύτερη εκδήλωση , στα πλαίσια της οποίας έγινε και η κοπή της πατροπαράδοτης βασιλόπιτας ,με μία μοναδική Συναυλία των καθηγητών του Ωδείου , η οποία περιελάμβανε διάφορα μουσικά ακούσματα που απέδωσαν καταπληκτικά οι καθηγητές :Κουτσουμπίδης ,Τσαβδαρίδης ,Ιωαννίδου ,Πατρώνα ,Τσομάκου , Κωστόπουλος Καλαιτζόπουλος , Μαρτινάκος ,Μορσέλ,Τσούγιεφ ,Αριστερίδου ,Κούρτη και Καπαρελιώτη καθώς και ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής Μίκης Μιχαηλίδης που έπαιξε βιολί , ενώ αίσθηση προκάλεσε το κομμάτι του Χρόνη Κουτσουμπίδη <<Τέσσερις μελωδίες και 14 δευτερόλεπτα σιωπής >>, που ήταν αφιερωμένο σ΄ένα αγγελούδι…
Τις δύο εκδηλώσεις του Ωδείου , που στέφθηκαν με επιτυχία παρακολούθησαν εκπρόσωποι της Εκκλησίας , ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου . οι Αντιδήμαρχοι .Δημοτικοί και Νομαρχιακοί Σύμβουλοι , εκπρ. Συλλόγων , Σωματείων και άλλων φορέων , ενώ η Πρόεδρος Σοφία Λαζαρίδου εξέφρασε την ικανοποίησή της για το έργο που παράγει το Ωδείο μας με την συμβολή καθηγητών και μαθητών , τονίζοντας ότι η ανοδική του πορεία θα συνεχιστεί ανεμπόδιστα και στο μέλλον , με αρωγό πάντα το Δήμο Πτολεμαΐδας .
ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: