Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Δευτέρα 31 Μαρτίου 2008

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ


Στα πλαίσια του προγράμματος για την ισότητα των δύο φύλων, μαθητές της Β΄Τάξης του 3ου Ενιαίου Λυκείου Πτολεμαΐδας, συνοδευόμενοι από καθηγητές τους, επισκέφθηκαν το Δήμο Πτολεμαΐδας προκειμένου να συζητήσουν για το παραπάνω θέμα με αιρετές γυναίκες της Αυτοδιοίκησης.
Οι μαθητές και οι μαθήτριες με τις καθηγήτριες τους κ. Μουμουλίδου Χριστίνα και Κακουλίδου Ιωάννα έθεσαν ιδιαίτερα σημαντικά ερωτήματα στην Αντιδήμαρχο Τάνια Βάνη και τη Δημοτική σύμβουλό Σοφία Τέλιου, που τους υποδέχθηκαν στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου στο δημοτικό κατάστημα και αφορούσαν την ισορροπία των ρόλων τους μέσα στην οικογένεια και την εργασία.
Κυρίως επικεντρώθηκαν στο θέμα «γυναίκα και τοπική αυτοδιοίκηση, στον ρόλο της γυναίκας στα κέντρα λήψης αποφάσεων», αναφέρθηκαν στους ρυθμούς προόδου για την κάλυψη μεταξύ των δύο φύλων σε αυτοδιοικητικό επίπεδο, ενώ έγινε λόγος και για την αγορά εργασίας.
Οι επισκέπτες έμεινα απόλυτα ικανοποιημένοι από τον εποικοδομητικό διάλογο που αναπτύχθηκε και από τις δύο πλευρές καθώς και από τις ικανοποιητικές απαντήσεις που έλαβαν από τις δύο αιρετές του Δήμου Πτολεμαΐδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: