Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2007

ΑΜΕΣΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΖΗΤΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ

Επιστολή προς τους βουλευτές του Νομού έστειλε ο Δήμαρχος Πτολεμαϊδας Γρηγόρης Τσιούμαρης, με την οποία τους ζητά να ορίσουν άμεσα ημερομηνία συνάντησης για την ενημέρωσή τους για τη λήψη αποφάσεων σχετικά με τη λειτουργία των πανεπιστημιακών σχολών της Πτολεμαϊδας και τους αποστέλλει πρόσφατη επιστολή του προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής του Πανεπιστημίου Δυτ. Μακεδονίας προς το Υπουργείο Παιδείας.
Ο Δήμαρχος Πτολεμαϊδας αναμένει σε σύντομο χρονικό διάστημα συνάντηση με τον Υπουργό κ. Στυλιανίδη, ενόψει της κατάρτισης του μηχανογραφικού δελτίου του 2008, το οποίο πρέπει να συμπεριλάβει τις σχολές της Πτολεμαϊδας.Πρόκειται για μια κρίσιμη χρονική συγκυρία για την Πτολεμαϊδα και τη δίκαια διεκδίκησή της, στην οποία πρέπει να συστρατευθούν όλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: