Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2007

ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΣΤΟ ΜΠΟΔΑΣΑΚΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.

Συγκινητική είναι η ανταπόκριση των πολιτών μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου Πτολεμαίδας οι οποίοι υπογράφουν ζητώντας την άμεση επαναλειτουργία της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας στο Μποδασάκειο Νοσοκομείο.
Σε διάστημα 10 ημερών συγκεντρώθηκαν περισσότερες από 450 υπογραφές πολιτών του Δήμου Πτολεμαίδας και της ευρύτερης περιοχής της Εορδαίας ενώ όσοι ενδιαφέρονται να στηρίζουν αυτή την πρωτοβουλία του Δήμου μπορούν να συμμετέχουν στην ηλεκτρονική Δ/νση www. ptolemaida.gr
Η επαναλειτουργία της Μονάδας είναι θέμα πρώτης προτεραιότητας για την Δημοτική Αρχή.
Ήδη ο Δήμαρχος Πτολεμαίδας Γρηγόρης Τσιούμαρης απέστειλε νέα επιστολή στον Υπουργό Υγείας Δημήτρη Αβραμόπουλο ζητώντας άμεση συνάντηση προκειμένου να βρεθεί πολιτική λύση και να επαναλειτουργήσει η ΜΕΘ με στελεχωμένο προσωπικό δύο ( 2 ) θέσεων ειδικευμένων.
« Η υγεία δεν διαπραγματεύεται Η Διακοπή της ΜΕΘ έχει δημιουργήσει στην περιοχή έντονο αίσθημα ανασφάλειας στους συμπολίτες οι οποίοι δικαιούνται ίση μεταχείριση κοινωνικής φροντίδας με τους υπόλοιπους Έλληνες » κατέληξε ο κ. Τσιούμαρης

Δεν υπάρχουν σχόλια: