Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2007

ΕΠΙΒΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΥΡΩΣΕΩΝ

Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε ενέργειες που έγιναν και πρόκειται να γίνουν για την απαίτηση των βεβαιωμένων ληξιπρόθεσμων οφειλών από χρήση χώρου στη λαϊκή αγορά.
1) Με το υπ’ αριθμ. 47627/6-11-2007 έγγραφο της ταμειακής υπηρεσίας, προχωρήσαμε στη δέσμευση της φορολογικής ενημερότητας για 14 οφειλέτες.
2) Κινούνται άμεσα οι διαδικασίες για την περαιτέρω αποστολή στην εφορία (εντός Δεκεμβρίου) και των υπόλοιπων.
3) Είμαστε υποχρεωμένοι να σας ενημερώσουμε ότι στην περίπτωση αυτή δεν θα μπορείτε να ολοκληρώσετε μια σειρά υποθέσεων σας, είτε ως φυσικά πρόσωπα, είτε ως επαγγελματίες.
4) Σύμφωνα με τον Κοινοτικό και Δημοτικό Κώδικα Ν 3463/8-6-2006, άρθρο 285, θα βρεθούμε σε αδυναμία να προχωρήσουμε στην παραχώρηση χρήσης χώρου λαϊκής αγοράς σε όσους έχουν βεβαιωμένες ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δήμο μας.Επισημαίνοντας ότι γνώμονας όλων των ενεργειών μας είναι η λειτουργικότητα της λαϊκής αγοράς, η εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού και η διασφάλιση των συμφερόντων όσων εκθετών, και είναι πολλοί, λειτουργούν κατά τρόπο υποδειγματικό, παρακαλούμε για τη συνεργασία σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: