Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2007

ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΡΒΙΑ

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός στο πλαίσιο της συνεργασίας του με το Σερβικό Ερυθρό Σταυρό διοργανώνει και φέτος, με τη βοήθεια των δήμων της χώρας μας, το πρόγραμμα φιλοξενίας παιδιών ηλικίας 8-16 ετών από την πρώην Γιουγκοσλαβία για την περίοδο των Χριστουγέννων.
Ο Δήμος μας για δέκατη τέταρτη χρονιά συνεργάζεται με τον Ε.Ε.Σ. για την υλοποίηση αυτού του προγράμματος και για το σκοπό αυτό καλεί όσες οικογένειες επιθυμούν να πάρουν μέρος στο πρόγραμμα φιλοξενίας να δηλώσουν τη συμμετοχή τους μέχρι 25 Νοεμβρίου 2007, επικοινωνώντας με το αρμόδιο γραφείο στα τηλέφωνα 2463057639 και 2463057662.Το όλο πρόγραμμα είναι υπό την αιγίδα του ΕΕΣ και του Δήμου Πτολεμαϊδας, οι δε οικογένειες επιβαρύνονται με το κόστος μετακίνησης και διαμονής των παιδιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: