Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2007

Ο Δήμος παρεμβαίνει … εμείς το σεβόμαστε;

Δεν πρόλαβαν να ολοκληρώσουν τα Συνεργεία του Δήμου Πτολεμαΐδας την δενδροφύτευση και την αντικατάσταση των σπασμένων δένδρων επί της οδού Βασιλέως Κωνσταντίνου και οι συμπολίτες μας είδαν έκπληκτοι την επόμενη κιόλας μέρα δύο από τα νεοφυτευμένα δένδρα να τα έχουν σπάσει κάποιοι «ασυνείδητοι».
Όλως περιέργως στο συγκεκριμένο σημείο, για Τρίτη φορά καταστρέφονται τα δένδρα, γεγονός που το καταγγέλλουν ιδιοκτήτες καταστηματαρχών της παραπάνω οδού.
Την απαράδεκτη αυτή πράξη ασυνείδητων πολιτών διεπίστωσε και ο ίδιος ο κ. Δήμαρχος, διερχόμενος από τον συγκεκριμένο δρόμο, ο οποίος έδωσε εντολή στον υπεύθυνο Αντιδήμαρχο για ν΄αντικαστασταθούν άμεσα τα σπασμένα δένδρα, από το συνεργείο του Δήμου που συνεχίζει την προσπάθεια διατήρησης και αναβάθμισης του πρασίνου της πόλης της Πτολεμαΐδας και των Δημοτικών Διαμερισμάτων.
Δυστυχώς φαίνεται ότι κάποιοι συμπολίτες μας δεν αγαπούν το πράσινο και μ’ αυτούς τους απαράδεκτους τρόπους επιμένουν να το καταστρέφουν…
Εξάλλου το φαινόμενο της καταστροφής δένδρων, που φυτεύει ο Δήμος Πτολεμαΐδας παρουσιάζεται και σε άλλα σημεία της πόλης, ενώ παρατηρήθηκε τις τελευταίες μέρες, σύμφωνα με τον κ. Ταϊρίδη να ξεριζώνονται ή να πατιούνται τα νεοφυτευμένα εποχικά φυτά και λουλούδια που βρίσκονται στα πάρκα και στα παρτέρια κεντρικών σημείων.
Πάντως αυτοί που δεν σέβονται και εμποδίζουν την προσπάθεια του Δήμου για μία καλύτερη αισθητικά πόλη, ίσως δεν γνωρίζουν ότι όλες αυτές οι απαράδεκτες ενέργειες τελικά επιβαρύνουν τον ίδιο τον πολίτη, καθώς το κόστος των μεγάλων αυτών δένδρων (λιγούστρα) των φυτών και των λουλουδιών είναι αρκετά υψηλό.ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: