Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2007

ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΔΙΑΔΥΜΑ Α.Ε. Ο ΔΗΜΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Ιστορικής σημασίας χαρακτήρισε ο Δήμαρχος Πτολεμαϊδας την επιστροφή του Δήμου Πτολεμαϊδας ως μετόχου και μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου στη ΔΙΑΔΥΜΑ Α.Ε., μετά την οικειοθελή αποχώρησή του το 1997, κατά τη διάρκεια έκτακτης Συνέλευσης της εταιρείας. Τότε μετά από αρνητική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ως προς τη συμμετοχή του Δήμου Πτολεμαϊδας στην υπό σύσταση εταιρεία, λόγω διαφωνίας σχετικά με τη χωροθέτηση ΧΥΤΑ, οι εναπομείναντες οκτώ μέτοχοι ανακάλεσαν τις προηγούμενες αποφάσεις, με τις οποίες είχαν αποδεχτεί την ισότιμη συμμετοχή του Δήμου Πτολεμαϊδας στην εταιρεία και προχώρησαν στη σύσταση της ΔΙΑΔΥΜΑ.
Ενόψει της έναρξης λειτουργίας του ΟΣΔΑ, το Δημοτικό Συμβούλιο Πτολεμαϊδας αποφάσισε τη συμμετοχή του Δήμου στη ΔΙΑΔΥΜΑ, με τροποποίηση του καταστατικού. Την απόφαση προσκόμισε στο Δ.Σ. της ΔΙΑΔΥΜΑ δήμαρχος Πτολεμαΐδας Γρηγόρης Τσιούμαρης κατά τη συνεδρίαση της 4/7/2007 και το αίτημα έγινε αποδεκτό, υπό την προϋπόθεση της αποδοχής του περιφερειακού χαρακτήρα του ΟΣΔΑ.H επιστροφή του Δήμου Πτολεμαϊδας ως μετόχου και μέλους του Δ.Σ. στη ΔΙΑΔΥΜΑ αποφασίστηκε στην τελευταία Τακτική Γενική Συνέλευση της Εταιρείας με αφορμή τη σύσταση και τη λειτουργία των διαδημοτικών επιχειρήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: