Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2007

ΤΙΣ 1200 ΕΦΤΑΣΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ

Στη Δημοτική Επιχείρηση Αθλητισμού Πτολεμαϊδας ανατέθηκε κατά τη διάρκεια συζήτησης του θέματος στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πτολεμαϊδας, η διοικητική λειτουργία του Κολυμβητηρίου και η σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου- ΔΕΑΠ και ΤΕΔΚ για την υλοποίηση οικονομοτεχνικής μελέτης.
Σύμφωνα με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Κων/νο Πολυχρονίδη, ο οποίος ήταν και ο εισηγητής του θέματος, για την επιτυχία του έργου είναι άκρως απαραίτητη μια εμπεριστατωμένη οικονομοτεχνική μελέτη απο ανθρώπους του χώρου, λαμβάνοντας υπόψη τα τοπικά δεδομένα, με βάση την οποία θα αποφασιστεί και ο τρόπος λειτουργίας.
Ο Δήμος Πτολεμαϊδας θα ζητήσει επιπλέον χρηματοδότηση για τις λειτουργικές δαπάνες απο τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Πρέπει να σημειωθεί ότι περισσότερες απο 1200 αιτήσεις έγιναν μέχρι στιγμής για το Δημοτικό Κολυμβητήριο, γεγονός που δείχνει το μεγάλο ενδιαφέρον των πολιτών της περιοχής.
Την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου υποδέχθηκαν με χειροκρότημα οι γονείς των παιδιών, που έχουν ήδη εγγραφεί και οι οποίοι παρακολουθούσαν τη συνεδρίαση. Απευθυνόμενος στο σώμα ο πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου ΔΙΑΣ Κοσμάς Πολιτίδης συνεχάρη τη δημοτική αρχή για τη λειτουργία του Κολυμβητηρίου, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι δίνεται λύση στην ταλαιπωρία τεσσάρων ετών γονέων και παιδιών που ήταν αναγκασμένοι να μετακινούνται στην Κοζάνη, προκειμένου να αθληθούν.Σύμφωνα με τον εισηγητή του θέματος Αντιδήμαρχο Κων. Πολυχρονίδη η λειτουργία του Κολυμβητηρίου αναμένεται εντός του Νοεμβρίου, καθώς ξεκίνησε ήδη η ταξινόμηση των αιτήσεων, που έχουν ήδη υποβληθεί. Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος ο κατάλογος των εγγραφών θα παραμείνει ανοιχτός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: