Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2007

ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΤΗΣ ΕΟΡΔΑΪΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΠΕΔΩΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΤΣΙΟΥΜΑΡΗΣ


Τις αθλήτριες της Εορδαϊκής Δύναμης Γραμματούλα Χρηστίδου, Ελευθερία Ταρνανίδου, Μαρία Δημητρίου και η Ειρήνη Μπουράκη, οι οποίες έφεραν στην Πτολεμαϊδα νέα χρυσά και αργυρά μετάλλια, υποδέχθηκε στο γραφείο του για να τις συγχαρεί ο Δήμαρχος Πτολεμαϊδας Γρηγόρης Τσιούμαρης.
Οι αθλήτριες με τον προπονητή τους Χρήστο Χρηστίδη είχαν μια θερμή συνάντηση με το Δήμαρχο Πτολεμαϊδας, ο οποίος αφού τους συνεχάρη τόνισε ότι αποτελούν τους καλύτερους πρεσβευτές της πόλης στο πανελλήνιο και στο εξωτερικό. Ο κ. Τσιούμαρης τόνισε ότι ο αθλητισμός προσφέρει διεξόδους στους νέους και τους βοηθάει να πλάσουν σωστούς χαρακτήρες και να μάθουν την αξία του δίκαιου αγώνα και της ευγενούς άμιλλας, ενώ δεσμεύθηκε ότι η δημοτική αρχή θα υποστηρίξει τον αγώνα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: