Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2007

ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η ξεχωριστή εκδήλωση, που διοργάνωσαν ο Δήμος Πτολεμαϊδας και η Θεατρική Αναζήτηση το Σάββατο 17 Νοεμβρίου και ώρα 8μ.μ. στο ασφυκτικά γεμάτο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου, με αφορμή την 33η επέτειο του Πολυτεχνείου.
Η πολυβραβευμένη «Θεατρική Αναζήτηση» έκανε την επανεμφάνισή της με την παρουσίαση της αξιόλογης συλλογής του Γιάννη Ρίτσου «Καπνισμένο τσουκάλι», προκαλώντας συγκίνηση, αλλά και προβληματισμό στους θεατές, που είχαν την ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά στον υπέροχο κόσμο της ποίησης.
Τα μέλη του θεατρικού σχήματος έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό επί σκηνής με θεατρικά δρώμενα, αφηγήσεις, απαγγελίες, τραγούδια και ζωντανή μουσική, υπό την καθοδήγηση της Μαίης Κοκκίδου, η οποία είχε την ευθύνη της διδασκαλίας και του καλλιτεχνικού σχεδιασμού.Εκπροσωπώντας το Δήμαρχο Πτολεμαϊδας Γρηγόρη Τσιούμαρη η Αντιδήμαρχος Τάνια Βάνη συνεχάρη τη «Θεατρική Αναζήτηση» για την άψογη παρουσίαση του έργου, αλλά και για την επιλογή της, καθώς η συλλογή «Καπνισμένο τσουκάλι» του Γιάννη Ρίτσου, γράφτηκε στο στρατόπεδο συγκέντρωσης, όπου ο ποιητής έμεινε κρατούμενος, διωκόμενος για τις ιδέες του, που συνάδουν με τα γεγονότα του Πολυτεχνείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: