Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Τετάρτη 2 Ιουλίου 2008

ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΟΥ ΚΑΠΗ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ


Eνώπιον του Δημάρχου Πτολεμαΐδας και Προέδρου του ΚΑΠΗ Γρηγόρη Τσιούμαρη, της Γενικής Γραμματέως του Δήμου κ. Τέλιου και της Αντιπροέδρου του ΚΑΠΗ κ. Σαββουλίδου , πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Κατάστημα η ορκωμοσία των τεσσάρων νέων Υπαλλήλων –προσωπικού του ΝΠΔΔ ΚΑΠΗ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, που έχουν επιλεγεί κατά τον πρόσφατο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ.
Το νέο προσωπικό αποτελούν οι Ευδοκία Ταραλίδου Κοινωνική Λειτουργός ΤΕ, Σοφία Καλπουρτζή Διοικητικό – Λογιστικό ΤΕ, Ζωή Καραγιαννίδου Φυσιοθεραπεύτρια ΤΕ και Μαρία Αλβανού Οικογενειακή Βοηθός ΥΕ . Από την πλευρά του ο κ. Δήμαρχος τις ευχήθηκε υγεία και δύναμη, ώστε να φέρουν εις πέρας το έργο τους καλύπτοντας τις ανάγκες των μελών του ΚΑΠΗ του Δήμου μας και παραβλέποντας κάποιες ίσως ιδιαιτερότητες των ανθρώπων, που μας έδωσαν το << ΕΥ ΖΕΙΝ >>.

Δεν υπάρχουν σχόλια: