Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Παρασκευή 4 Ιουλίου 2008

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΧΑΝΤ-ΜΠΟΛ

Για μια ακόμη φορά η Πτολεμαϊδα βρέθηκε στο επίκεντρο των πανελλήνιων πρωταθλημάτων με την απόλυτα επιτυχημένη διοργάνωση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Χειροσφαίρισης (Χαντ-Μπολ), που διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Πτολεμαϊδα. Την ευθύνη της διοργάνωσης είχαν ο Δήμος Πτολεμαΐδας και η Επιτροπή Ανάπτυξης της ΟΧΕ.
Οι διοργανωτές και οι εκπρόσωποι της ομοσπονδίας εμφανίστηκαν ενθουσιασμένοι από το επίπεδο της διοργάνωσης, τονίζοντας ότι οι συνθήκες της οργάνωσης των αγώνων και της φιλοξενίας ήταν πολύ καλές, ενώ ο επικεφαλής Ανάπτυξης της ΟΧΕ Τάκης Κορορός ευχαρίστησε θερμά το Δήμαρχο Πτολεμαΐδας Γρηγόρη Τσιούμαρη, τον Αντιδήμαρχο Δημήτρη Ορφανίδη, το προσωπικό του ΔΑΚ, το προσωπικό και τη Διεύθυνση της Δημοτικής Αστυνομίας, για την άψογη συνεργασία. Ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Κορασίδων Γιώργος Τσαγκαράκης τόνισε ότι «αναπτύχθηκε στην Πτολεμαϊδα μια καινούργια αντίληψη για το πώς θα πρέπει να γίνεται το camp των κλιμακίων».

Δεν υπάρχουν σχόλια: