Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Τετάρτη 23 Ιουλίου 2008

Δημιουργικές δραστηριότητες από τη Fusion στην κεντρική πλατεία της Πτολεμαΐδας, υπό την αιγίδα του Δήμου


Συνεπής στο ραντεβού της με τα παιδιά της Πτολεμαΐδας η Fusion, παγκόσμια εθελοντική οργάνωση με έδρα την Αυστραλία, παρουσίασε και φέτος το πλούσιο σε δημιουργικές δραστηριότητες πρόγραμμά της, με την υποστήριξη του Δήμου Πτολεμαΐδας. Τα τελευταία τρία χρόνια η Fusion είναι κάθε καλοκαίρι στην Πτολεμαϊδα, διοργανώνοντας τα οικογενειακά αυτά φεστιβάλ, τα οποία προσφέρουν ώρες χαράς και ξεγνοιασιάς σε μικρούς και μεγάλους.
Ζωγραφική προσώπου, μπαλονοκατασκευές, μαριονέτες, κλόουν, ζωντανά αγάλματα και πολλές άλλες δραστηριότητες, διασκέδασαν το τριήμερο που πέρασε τα παιδιά, που μαζεύτηκαν στην κεντρική πλατεία της Πτολεμαΐδας.
Σύμφωνα με τον υπεύθυνο της Fusion, στόχος της οργάνωσης, που εργάζεται ανάμεσα σε νέους, είναι να κάνει τις γειτονιές του κόσμου καλύτερα μέρη. Η Fusion οργανώνει με τη βοήθεια εθελοντών αυτά τα φεστιβάλ, που προσφέρονται δωρεάν στις οικογένειες της πόλης και δίνει την ευκαιρία στα παιδιά κάθε τόπου να βρεθούν κοντά, να συζητήσουν, να μάθουν ζωγραφική προσώπου, να φτιάχνουν κατασκευές με μπαλόνια, να παίζουν με μαριονέτες και ότι άλλο φανταστούν.
Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Τάνια Βάνη τόνισε ότι στόχος του Δήμου είναι να προσφέρει στις οικογένειες της περιοχής την ευκαιρία να έρθουν κοντά μέσα από δημιουργικές δραστηριότητες.Το τριήμερο ήταν δώρο της FUSION στην τοπική κοινότητα και έγινε υπό την αιγίδα του Δήμου Πτολεμαϊδας. Το οικογενειακό τριήμερο φεστιβάλ δημιουργικών και διασκεδαστικών δραστηριοτήτων ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 23 Ιουλίου στην κεντρική πλατεία, με τη συμμετοχή πολλών παιδιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: