Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Παρασκευή 4 Ιουλίου 2008

Συμμετοχή του Δήμου Πτολεμαΐδας στο 13ο Πανελλήνιο Συνέδριο εκλεγμένων γυναικών


Απόλυτα ικανοποιημένες και αποκομίζοντας σημαντικές εμπειρίες, επέστρεψαν από το 13ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εκλεγμένων Γυναικών στην τοπική αυτοδιοίκηση α’ και β’ βαθμού, που πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα οι δημοτικές σύμβουλοι Πτολεμαΐδας Σοφία Τέλιου-Δεληδημήτρη, Σοφία Λαζαρίδου και Κική Σαββουλίδου, οι οποίες παρακολούθησαν τις εργασίες του.
Σύμφωνα με την κ. Τέλιου στο συνέδριο, το οποίο συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Ιωαννίνων, η γενική γραμματεία περιφέρειας Ηπείρου, η Ν.Α. Ιωαννίνων και η ΤΕΔΚ Ν. Ιωαννίνων υπήρξε μεγάλη συμμετοχή αιρετών γυναικών από όλα τα γεωγραφικά διαμερίσματα της χώρας. Τέθηκαν προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αιρετές, όχι μόνο από το κοινωνικό τους περιβάλλον, αλλά και από τη μη αξιοποίησή τους στη συνέχεια στα κέντρα λήψης αποφάσεων. Κρίθηκε απαραίτητη η συνεργασία γυναικών πανελλαδικά, με στόχο την ανταλλαγή απόψεων και τη μεταξύ τους στήριξη, ενώ έγινε ενημέρωση για τα νέα προγράμματα της 4ης προγραμματικής περιόδου και προτάθηκε να στραφεί το ενδιαφέρον σε θέματα που αφορούν στο περιβάλλον και την κοινωνία.
Τέλους αποφασίστηκε το επόμενο συνέδριο να γίνει σε ένα χρόνο στις Σέρρες, στο πλαίσιο των οποίων θα γίνουν και οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: