Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Τρίτη 8 Ιουλίου 2008

ΣΤΗ ΛΥΩΝ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΤΣΙΟΥΜΑΡΗΣ


Στη Λυών της Γαλλίας, προσκεκλημένος της δημάρχου του 5ου διαμερίσματος, που περιλαμβάνει το ιστορικό κέντρο της Λυών, Alexandrine Pesson, βρέθηκε ο Δήμαρχος Πτολεμαΐδας Γρηγόρης, προκειμένου να παρακολουθήσει τα εγκαίνια του Κέντρου Νεότητας και Πολιτισμού της πόλης. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της ομιλίας της στα εγκαίνια του Κέντρου Νεότητας και Πολιτισμού, η κ. Pesson αναφέρθηκε στην παρουσία του Δημάρχου Πτολεμαΐδας και ενήμερη για τις δραστηριότητες που αναπτύσσονται στην Πτολεμαϊδα, μίλησε με ιδιαίτερα κολακευτικά για το έργο που γίνεται στην περιοχή σε όλους τους τομείς.
Ο Δήμαρχος Πτολεμαΐδας είχε συνάντηση εργασίας με την κ. Pesson, κατά τη διάρκεια της οποίας αναπτύχθηκαν ζητήματα συνεργασίας, μεταξύ των δύο πόλεων.
Η δήμαρχος του ιστορικού κέντρου της Λυών ξενάγησε τον κ. Τσιούμαρη στα αξιοθέατα και τα έργα του δήμου, ενώ ο κ. Τσιούμαρης εντυπωσιάστηκε από τις εργατικές κατοικίες της περιοχής, οι οποίες έχουν φιλοτεχνηθεί και έχουν μετατραπεί από μουντά κτίρια σε πολύ όμορφες κατοικίες, δίνοντας ιδέες για την αξιοποίηση ανάλογων περιοχών στην Πτολεμαϊδα. Επίσης, ο κ. Τσιούμαρης συζήτησε την πιθανότητα συνεργασίας μεταξύ της σημαντικής χορωδίας της Λυών και του Δημοτικού Ωδείου Πτολεμαΐδας, ως εκκίνηση μιας ευρύτερης ανταλλαγής δραστηριοτήτων σε πολιτιστικό επίπεδο.Παρούσα σε όλη τη διάρκεια της επίσκεψης και η συντοπίτισσα Αμαλία Μάνου- Garzenne.

Δεν υπάρχουν σχόλια: