Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Τρίτη 29 Ιουλίου 2008

ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΗ ΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΙΩΝ


Τον ενθουσιασμό του για την ζεστασιά των κατοίκων και την άψογη φιλοξενία του Δήμου Πτολεμαΐδας εκφράζει σε επιστολή του προς τον Δήμαρχο Πτολεμαΐδας Γρηγόρη Τσιούμαρη, ο πρόεδρος του Συλλόγου Αιγυπτιωτών στην Ελλάδα κ. Στεφάνου.
Ο κ. Στεφάνου επισκέφθηκε την περιοχή στις 19 και 20 Ιουλίου και με την ιδιότητα του μέλους του Συνδέσμου Απανταχού Καστελλοριζίων, στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων "Προφήτης Ηλίας 2008", που πραγματοποιήθηκαν στο Τοπικό Διαμέρισμα Ασβεστόπετρας του Δήμου Πτολεμαΐδας και διοργάνωσαν από κοινού ο ομώνυμος τοπικός πολιτιστικός σύλλογος και ο Δήμος.
Κατά την παραμονή του στην περιοχή ο πρόεδρος του Συλλόγου Αιγυπτιωτών Ελλήνων Σουέζ και Πορτ Τεουφίκ ξεναγήθηκε στο σύγχρονο Παλαιοντολογικό Μουσείο του δήμου Πτολεμαΐδας όπου εντυπωσιάστηκε από τα σπάνια ευρήματα, ενώ είχε συνάντηση με το σύλλογο Μικρασιατών Πτολεμαΐδας.
Όπως υποσχέθηκε στον Δήμαρχο Πτολεμαΐδας Γρηγόρη Τσιούμαρη, ο κ. Στεφάνου θα εισηγηθεί στον Σύλλογο Αιγυπτιωτών Ελλήνων, που πρόσφατα επισκέφθηκε ο Δήμαρχος στην Αθήνα για την αδελφοποίηση με την Αλεξάνδρεια, να επισκεφθεί του χρόνου το καλοκαίρι την περιοχή μας, παρουσιάζοντας τον πολιτισμό που ανέπτυξαν οι Έλληνες στην Αίγυπτο, αλλά και ανατολίτικους χορούς.
Αναλυτικά η επιστολή που έστειλε ο κ. Στεφάνου στον Δήμαρχο Πτολεμαΐδας Γρηγόρη Τσιούμαρη έχει ως εξής:

Αγαπητέ μας Δήμαρχε

Επιστρέψαμε στην Αθήνα κι όμως η καρδιά μας, πλημμυρισμένη από συγκίνηση, παρέμεινε στην μαγική Πτολεμαΐδα της ένδοξης Μακεδονία μας. Ήταν, αγαπητέ Δήμαρχε, το φυσικό επακόλουθο με τις πλέον εντυπωσιακές αναμνήσεις από την θερμή σας φιλοξενία, που θα μείνει αλησμόνητη.
Εγώ προσωπικά και τα μέλη του Δ.Σ. δεν έχουμε λόγια να σας ευχαριστήσουμε. Με τη φιλοξενία σας τιμήσατε όχι μόνο τον Πρόεδρο και την Α’ Αντιπρόεδρο, αλλά δια μέσου αυτών όλα τα μέλη του Συλλόγου μας που πάντα αισθάνονται υπερήφανοι για τους θαυμάσιους Μακεδόνες.
Δεχθείτε τις πιο θερμές ευχαριστίες, από όλα τα μέλη, για τη τιμή που μας κάνατε.
Ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχιση και επιτυχία στο δύσκολο έργο σας, έχοντας υπ ‘όψη ότι ο Σύλλογος μας θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό σας.
Με πατριωτική αγάπη και εκτίμηση.


Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
Στέφανος Στεφάνου Γιώργος Μακρής

Δεν υπάρχουν σχόλια: