Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Τετάρτη 2 Ιουλίου 2008

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΕΝΤΑΤΙΚΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ , ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΠΟΥΛΩΣΗΣ ΤΩΝ ΛΑΚΚΟΥΒΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΣΤΑ Δ.Δ.


Εδώ και μία εβδομάδα ξεκίνησε από τoν Δήμο Πτολεμαΐδας η Α΄φάση του έργου επούλωσης των λακκουβών στους δρόμους της Πόλης , ενώ θα ακολουθήσει και η Β΄φάση υλοποίησης του έργου στα Δ.Δ.
Έχουν ήδη αποκατασταθεί οι φθορές αρκετών Οδών του κέντρου της πόλης και της περιφέρειας , ενώ οι παρεμβάσεις του Δήμου θα συνεχίζονται σε όλη τη διάρκεια του Καλοκαιριού στους υπόλοιπους δρόμους , όπου υπάρχουν επικίνδυνες λακκούβες .
Είναι γνωστό πως το απηρχαιωμένο δίκτυο ύδρευσης της Πόλης απαιτεί συχνά την παρέμβαση σε διάφορα σημεία των δρόμων , με τομές και αποκαταστάσεις ημερήσιες.
Οι νέες παροχές καταναλωτών Τηλεθέρμανσης, τα έργα ΔΕΗ και ΟΤΕ , αλλά και η εργολαβία Οπτικών Ινών έχουν επιφέρει αρκετές αλλοιώσεις στα οδοστρώματα , όμως η ωφέλεια είναι πολλαπλάσια της παροδικής κατάστασης. Όσοι από τους συμπολίτες μας εντοπίσουν κάποιες φθορές σε σημεία δρόμων όπου επιβάλλεται να γίνουν παρεμβάσεις προς αποκατάστασή τους , μπορούν να απευθυνθούν στην επιβλέποντα Μηχανικό κ. Ειρήνη Τσαντσαρίδου (τηλ. 24630 27088 ή 27066 )

Δεν υπάρχουν σχόλια: