Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Δευτέρα 14 Ιουλίου 2008

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ ΤΟ 4Ο ROCK FESTIVAL ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ, ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ


Μία υπέροχη καλοκαιρινή βραδιά απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν την Κυριακή 13 Ιουλίου στον όμορφο και αναβαθμισμένο χώρο των Αθλητικών Εγκαταστάσεων Πτολεμαΐδας, στα πλαίσια του 4ου ROCK FESTIVAL, που διοργάνωσε με επιτυχία ο Δήμος Πτολεμαΐδας, στοχεύοντας στην προβολή των τοπικών μουσικών σχημάτων.
Συμμετείχαν τα πιο γνωστά και αξιόλογα ROCK συγκροτήματα, που διαθέτει η περιοχή μας, οι εκπρόσωποι των οποίων ευχαρίστησαν τον Δήμο Πτολεμαΐδας και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Γρηγόρη Τσιούμαρη, που τους έδωσε την ευκαιρία να αναδείξουν τις δυνατότητές τους μέσα από τη διοργάνωση αυτού του θεσμού.
Ενθουσιασμένοι έμειναν οι φίλοι της ROCK μουσικής , που κατέκλυσαν το χώρο, όπου λειτουργεί και το ανακαινισμένο αναψυκτήριο, απολαμβάνοντας το έμψυχο μουσικό δυναμικό του τόπου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: