Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Πέμπτη 10 Ιουλίου 2008

ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΙΣΤΟ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ


Δύο χρόνια στο Διαδίκτυο γιορτάζει ο Δήμος Πτολεμαΐδας, προσφέροντας στους δημότες του καθημερινή και έγκυρη ηλεκτρονική ενημέρωση. Η προοδευτική αύξηση της επισκεψιμότητας της (έφτασαν τους 150.000 οι επισκέπτες!), αποτελεί δείκτη της επιρροής και της διείσδυσης που έχει, παρέχοντας στους δημότες κάθε είδους πληροφορία για το δήμο, τις δημοτικές επιχειρήσεις και τα νομικά πρόσωπα του δήμου Πτολεμαΐδας. Κατά τη διάρκεια του δεύτερου χρόνου οι επισκέπτες της ιστοσελίδας αυξήθηκαν σχεδόν στο τριπλάσιο.
Έτσι οι πολίτες μεταξύ των άλλων πληροφοριών μπορούν να ενημερωθούν για προκηρύξεις, ανακοινώσεις που τους ενδιαφέρουν και σχετίζονται με την καθημερινότητα του δήμου και της ευρύτερης περιοχής. Παράλληλα οι επισκέπτες της ιστοσελίδας του δήμου Πτολεμαΐδας μπορούν να εισέλθουν στην ηλεκτρονική πύλη του Δημοτικού Ραδιοφώνου Πτολεμαΐδας FM 94,5 στη διεύθυνση www.ptolemaida.gr/radio ή http://www.drp.gr/ και να ακούν live (ζωντανά) τις ειδήσεις ολόκληρο το 24ωρο. Επίσης στην ιστοσελίδα του δήμου υπάρχει η δυνατότητα ανάγνωσης σε ηλεκτρονική μορφή της περιοδικής έκδοσης της δημοτικής εφημερίδας «Δημότης Πτολεμαΐδας» http://www.ptolemaida.gr/dhmoths Στην εποχή που η ηλεκτρονική ενημέρωση και η δικτύωση αποτελεί στοιχείο της καθημερινότητας των πολιτών, ο Δήμος Πτολεμαΐδας αισθάνεται την ανάγκη να καλύψει αυτή την ανάγκη ενημέρωσης με τον πλέον συστηματικό τρόπο. Στόχος της δημοτικής αρχής είναι να διατηρήσει ανοιχτό κάθε κανάλι αμφίδρομης επικοινωνίας με τους πολίτες, ακούγοντας με προσοχή τα σχόλια και τις παρατηρήσεις τους. Παράλληλα, γνώριμοι του Δήμου Πτολεμαΐδας και απανταχού φίλοι της πόλης παρακολουθούν τα νέα και τις δραστηριότητες, στέλνοντας μηνύματα και κολακευτικά σχόλια, κατατάσσοντας το ως ένα από τα καλύτερα sites της αυτοδιοίκησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: