Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Παρασκευή 11 Ιουλίου 2008

ΕΝΑ ΝΕΟ ΣΤΟΛΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ

Η κατασκευή ενός νέου στολιδιού, για τη νεολαία και τον αθλητισμό της Πτολεμαΐδας και της ευρύτερης περιοχής έχει πλέον δρομολογηθεί. Πρόκειται για το Κέντρο Αντισφαίρισης Δυτικής Μακεδονίας, το οποίο θα αποτελέσει μια ακόμα σημαντική υποδομή για τον αθλητισμό και συγκεκριμένα το τένις.
Το έργο μπαίνει πλέον σε τροχιά υλοποίησης, μετά και την υπογραφή της σχετικής σύμβασης ποσού 1 εκ. € από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κοζάνης με τη συμβολή του Δήμου Πτολεμαΐδας, ο οποίος παραχώρησε και την έκταση και του Ομίλου Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας. Το κέντρο, η μελέτη του οποίου έγινε από την Αναπτυξιακή του Δήμου Πτολεμαϊδας, θα ολοκληρωθεί σε ένα χρόνο περίπου, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, και σε ένα χώρο 20 στρεμμάτων θα κατασκευαστούν οκτώ ανοιχτά γήπεδα τένις και δύο κλειστά, μαζί με κτίριο διοίκησης, το οποίο θα στεγάσει τα γραφεία, τα αποδυτήρια, το αναψυκτήριο και όλες τις υπόλοιπες λειτουργίες του κέντρου.
Ο Δήμαρχος Πτολεμαΐδας Γρηγόρης Τσιούμαρης, κατά την υπογραφή της σύμβασης με την ανάδοχο εταιρεία, δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος, που η Πτολεμαϊδα είναι πρωτοπόρος στις αθλητικές υποδομές και στον αθλητισμό και που μια ακόμα υποδομή μετά το Κλειστό Κολυμβητήριο, την αίθουσα βαρέων αθλημάτων, το στάδιο ρίψεων και το κλειστό αθλητικό κέντρο έρχεται να προστεθεί για να υπηρετήσει τη νεολαία της περιοχής. Μάλιστα, όπως τόνισε ο κ. Τσιούμαρης, η Πτολεμαϊδα με τον άριστο τρόπο που ανταποκρίθηκε έως τώρα στη διοργάνωση αθλητικών οργανώσεων, αποδεικνύει ότι δίκαια έχει επιλεχθεί για την κατασκευή αυτών των σημαντικών αθλητικών υποδομών. Επίσης, εξήρε την προσπάθεια του Πέτρου Τσιάρα, που υπήρξε ο κινητήριος μοχλός για την κατασκευή του κέντρου, το οποίο θα κατασκευαστεί στην ωραιότερη περιοχή της Πτολεμαΐδας.
Ο εκπρόσωπος του Ομίλου Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας Πέτρος Τσιάρας ευχαρίστησε το Δήμαρχο Πτολεμαΐδας για την υποστήριξη του αιτήματος και την υλοποίηση του οράματος του ομίλου και είπε χαρακτηριστικά «για μας τους ανθρώπους τους τένις το έργο αυτό ήταν δικαίωση των αγώνων μας».Στην υπογραφή της σύμβασης παρών ήταν ο πρόεδρος της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης Πέτρος Ζαννιάς, ο οποίος δήλωσε ότι «δέκα γήπεδα τένις και σημαντική κτιριακή υποδομή καθιερώνουν το Νομό Κοζάνης και το Δήμο Πτολεμαΐδας κέντρα ανάπτυξης του τένις και πρωτοπόρους στην Ελληνική Περιφέρεια και την ευρύτερη περιοχή». Ο κ. Ζαννιάς ευχαρίστησε ιδιαίτερα το Δήμαρχο Πτολεμαΐδας Γρηγόρη Τσιούμαρη για τη συνεργασία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: