Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Δευτέρα 14 Ιουλίου 2008

ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΖΑΧΑΡΟΤΕΥΤΛΩΝ

Με απόλυτη προσήλωση στο αρχικό χρονοδιάγραμμα και έπειτα και από την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πτολεμαΐδας της περασμένης εβδομάδας, η Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης ξεκίνησε και προχωρά τις εργασίες της για τη δημιουργία Νέου Σταθμού Συγκέντρωσης Ζαχαρότευτλων, στο χώρο της ΑΕΒΑΛ, δίπλα από το Βιοτεχνικό Πάρκο Πτολεμαΐδας.
Αυτή την περίοδο, έχουν εγκατασταθεί τα συνεργεία για τη δημιουργία της απαραίτητης υπόβασης, η οποία θα φιλοξενήσει το μηχάνημα ανατροπής και μεταφόρτωσης των ζαχαρότευτλων.
Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του έργου για λογαριασμό της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης, κ. Δημήτρη Κάλτσο, οι εργασίες θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος Αυγούστου, ώστε να είναι έτοιμη η επιχείρηση να δεχτεί από τον χώρο της πρώην ΑΕΒΑΛ τα ζαχαρότευτλα από τους παραγωγούς της ευρύτερης περιοχής.
Για την ευρύτερη ενημέρωση των διερχόμενων οδηγών, έχει τοποθετηθεί ήδη και ευμεγέθης πινακίδα, στα φανάρια για Κοζάνη, ώστε να γνωρίζουν από τώρα οι οδηγοί, την ύπαρξη και λειτουργία του πολύ αυτού σημαντικού σταθμού στο Δήμο Πτολεμαΐδας. Ο Δήμος Πτολεμαΐδας, τόσο με τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, όσο και μέσω του Βιοτεχνικού Πάρκου, παρέχει οτιδήποτε είναι αναγκαίο, ώστε οι απαιτούμενες εργασίες στο χώρο να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατό, προσφέροντας σημαντικά μειωμένα κόστη παραγωγής στον γεωργό της περιοχής, αλλά και έναν σημαντικό αριθμό θέσεων εργασίας σε άτομα της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: