Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Παρασκευή 11 Ιουλίου 2008

ΑΓΟΡΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


Στο πλευρό των Πολιτιστικών Συλλόγων και φορέων της περιοχής βρίσκεται καθημερινά ο Δήμος Πτολεμαΐδα, καθώς όλες σχεδόν οι ενημερωτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις γίνονται υπό την αιγίδα του.
Κάθε χρόνο ένα μεγάλο χρηματικό ποσό διατίθεται για την ενοικίαση του εξοπλισμού των εκδηλώσεων, που περιλαμβάνει σκηνικά, τραπεζοκαθίσματα, ηχητικά συστήματα και φωτισμό.
Φέτος η δημοτική αρχή, προκειμένου να ελαχιστοποιήσει το κόστος- που αγγίζει περίπου τα 100.000 ευρώ ετησίως- και τα χρήματα να διατεθούν σε άλλες κοινωνικές δράσεις, προχώρησε στην αγορά μέσω του ΠΕΠ 2000-2006, ηχητικών συστημάτων (μικροφωνική) αξίας 41.900 ευρώ, μηχάνημα προβολής (projector) αξίας 1874 ευρώ, και 600 καθισμάτων αξίας 6600€.
Ο παραπάνω εξοπλισμός διατίθεται σε όλους τους συλλόγους και φορείς του Δήμου, οι οποίοι επιθυμούν να πραγματοποιήσουν εκδηλώσεις καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 24630 57603.

Δεν υπάρχουν σχόλια: