Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Δευτέρα 30 Ιουνίου 2008

ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΙΣΤΑΣ ΑΓΩΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ Η 10Η ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΗΣ Α.Λ.Π.


Επίδειξη οδήγησης, θέαμα και ταχύτητα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν από επαγγελματίες και ερασιτέχνες οδηγούς, οι λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού στο χώρο της λαϊκής αγοράς Πτολεμαΐδας, στο πλαίσιο της 10ης Δεξιοτεχνίας Αυτοκινήτου, που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία η Αυτοκινητιστική Λέσχη Πτολεμαΐδας (Α.Λ.Π.) την Κυριακή 29 Ιουνίου 2008.
Ο αγώνας ήταν ενταγμένος στο πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος και η Πτολεμαΐδα αποτέλεσε για μια ακόμη φορά το επίκεντρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, καθώς οι πολυπληθείς θεατές φίλοι των τεσσάρων τροχών εντυπωσιάστηκαν από τους 52 καλύτερους οδηγούς, μεταξύ των οποίων και ο πρωταθλητής Βορείου Ελλάδος Κώστας Οικονομίδης και ο πρωταθλητής Βορείου Ελλάδος Νίκος Τσιλίκας.
Απαντώντας στο μήνυμα των διοργανωτών για την ανάγκη δημιουργίας πίστας αγώνων αυτοκινήτων στην περιοχή, ο Δήμαρχος Πτολεμαΐδας Γρηγόρης Τσιούμαρης υπενθύμισε την πρόταση και την προσπάθεια της Δημοτικής αρχής για τη λειτουργία μιας διαδημοτικής πίστας σε χώρο των ορυχείων, διαβεβαιώνοντας όλους ότι ο αγώνας θα συνεχιστεί έως ότου υλοποιηθεί το αίτημα αυτό.
Ο κ. Τσιούμαρης κατά την απονομή του πρώτου κυπέλλου συνεχάρη όλους τους συμμετέχοντες αθλητές για το συναρπαστικό θέαμα, καθώς και το σύλλογο για τις δραστηριότητές του, επισημαίνοντας ότι δε μένει μόνο στη δεξιοτεχνία, αλλά βρίσκεται πάντα δίπλα στο δήμο, προσφέροντας εθελοντικά σε διάφορους άλλους τομείς.
Οι διοργανωτές δέχθηκαν συγχαρητήρια και από το γνωστό παρουσιαστή εκπομπών της ΕΤ-3 για το αυτοκίνητο Χάρη Θεοφράστου, τόσο για την άψογη εκδήλωση, όσο και για το σωστό και προσεγμένο στήσιμο της πίστας.
Στη δεξιοτεχνία παρόντες ήταν ο πρόεδρος της ΤΕΔΚ Ν. Κοζάνης και Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Σάββας Ζαμανίδης, ο Αντιδήμαρχος Χρύσανθος Ταϊρίδης, ο γραμματέας του Σπάρτακου και δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Δίκας, ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Ασπράγκαθος.
Ο πρόεδρος της Α.Λ.Π. Κώστας Σερσέμης, δήλωσε εκπροσωπώντας όλη τη διοίκηση να ικανοποίησή του από τη μεγάλη συμμετοχή των αθλητών και από την υποστήριξη του κόσμου και των χορηγών, ενώ οι θεατές εκτός από το υπέροχο θέαμα, συμμετείχαν στην κλήρωση ενός αυτοκινήτου, προσφορά των διοργανωτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: