Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Δευτέρα 30 Ιουνίου 2008

Η ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ


Μετά την απόλυτα επιτυχημένη διεξαγωγή του Πανελλήνιου Πρωτάθληματος Κολύμβησης, στο επίκεντρο των μεγάλων αθλητικών γεγονότων θα βρεθεί και πάλι η πόλη της Πτολεμαΐδας, η οποία θα φιλοξενήσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροσφαίρισης ( χαντ- μπολ) Παμπαίδων –Παγκορασίδων από τις 2 Ιουλίου έως τις 5 Ιουλίου.
Το αίτημα της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδος (Ο.Χ.Ε.) έγινε αμέσως αποδεκτό από τον Δήμο Πτολεμαΐδας και 12 ομάδες αγοριών και κοριτσιών θα συμμετέχουν στην πανελλήνια διοργάνωση.
Οι 150 συνολικά αθλητές θα φιλοξενηθούν στις εγκαταστάσεις της Σχολής Εκπαίδευσης Δημοτικής Αστυνομίας, καθώς το συγκεκριμένο διάστημα οι υποψήφιοι δημοτικοί αστυνόμοι θα απουσιάζουν για την πρακτική τους εκπαίδευσης στους τόπους από τους οποίους προέρχονται, οπότε και η Σχολή προσφέρεται για την διαμονή τους.
Την κάλυψη των εξόδων διαμονής και σίτισης των αθλητών αναλαμβάνει να καλύψει ο Δήμος Πτολεμαΐδας, θεωρώντας ιδιαίτερα σημαντικό γεγονός για την πόλη μας την διεξαγωγή μιας ακόμη σπουδαίας αθλητικής διοργάνωσης πανελλήνιας εμβέλειας.
Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Στέλιος Αγγελούδης μιλώντας στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Πτολεμαΐδας ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο για την στενή συνεργασία και την φιλοξενία του Πρωταθλήματος, λέγοντας ότι η επιλογή της πόλης της Πτολεμαΐδας δεν ήταν τυχαία.
«Δύο ήταν οι λόγοι που επιλέξαμε την πόλη της Πτολεμαΐδας για την διεξαγωγή του πρωταθλήματος. Πρώτον, διότι το Χαντ- μπολ ξεκίνησε από την Μακεδονία, όπου και γνωρίζει μεγάλη επιτυχία και δεύτερον η βούληση της Ομοσπονδίας για αποκέντρωση των μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων στην ελληνική περιφέρεια». Αξίζει να σημειωθεί ότι τον δήμαρχο τίμησε για δεύτερη φορά η ένωση χειροσφαίρισης Δυτικής Μακεδονίας για τη συνολική προσφορά του στο άθλημα, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Αμύνταιο παρουσία και του προέδρου της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδος (Ο.Χ.Ε.) Στέλιου Αγγελούδη. Υπενθυμίζετε ότι από το 2003 μέχρι και σήμερα στο δήμο Πτολεμαΐδας πραγματοποιήθηκαν πολλές Πανελλήνιες διοργανώσει όπως: Ελληνορωμαϊκής Πάλης Ανδρών και Εφήβων, Καράτε (Τάε Κβο Ντο), Κολύμβησης, Χάντ Μπολ κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια: