Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Δευτέρα 30 Ιουνίου 2008

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΤΣΙΟΥΜΑΡΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΘΕΡΜΑ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΜΕΑ ΕΚΑΒ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ

Τον Υφυπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γεώργιο Παπαγεωργίου ευχαριστεί θερμά ο Δήμαρχος Πτολεμαΐδας Γρηγόρης Τσιούμαρης για την πρόθεσή του να ενισχύσει το παράρτημα Κοζάνης του ΕΚΑΒ με τομέα στην Πτολεμαϊδα, απαντώντας σε ερώτημα του βουλευτή Ν. Κοζάνης Αλέξανδρου Αθανασιάδη.
Η επιστολή του Δημάρχου έχει ως εξής:

κ. Υπουργέ,

Με αυτή την επιστολή, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για την πρόθεση δημιουργίας τομέα του ΕΚΑΒ στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας και την πρόσληψη νέων διασωστών- πληρωμάτων ασθενοφόρων, στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδιασμού για ορθολογική πανελλαδική ανάπτυξη του ΕΚΑΒ.
Η εξέλιξη αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική για την περιοχή και την ενίσχυση του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας, το οποίο εξυπηρετεί πάνω από 70.000 κατοίκους και τους εργαζομένους στη ΔΕΗ, όπου δυστυχώς συχνά λόγω εργατικών ατυχημάτων, εμφανίζεται η ανάγκη άμεσης διακομιδής τους στο πλησιέστερο νοσοκομείο.
Εκ μέρους του συνόλου των πολιτών της περιοχής σας ευχαριστώ για το διαρκές ενδιαφέρον σας για την απρόσκοπτη λειτουργία των υγειονομικών υπηρεσιών στην Εορδαία, καθώς επίσης και για τις αποτελεσματικές σας παρεμβάσεις στα θέματα της ΜΕΘ και της Παιδιατρικής Κλινικής του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας.
Ο Δήμαρχος Πτολεμαΐδας

Γρηγόρης Τσιούμαρης

Δεν υπάρχουν σχόλια: