Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Δευτέρα 30 Ιουνίου 2008

ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟΥ ΑΠΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΖΗΤΑ ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣΟ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Τη βούλησή του να πληρωθεί η θέση του διοικητή του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας από στέλεχος της τοπικής κοινωνίας, με αφορμή τις πληροφορίες που θέλουν την αντικατάσταση του νυν διοικητή κ. Χριστόδουλου Παπαβασιλείου, ζητά με επιστολή του από τον Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο, ο Δήμαρχος Πτολεμαΐδας Γρηγόρης Τσιούμαρης.
Η επιστολή έχει ως εξής:
Κύριε Υπουργέ,
Σύμφωνα με βάσιμες πληροφορίες πρόκειται να αντικατασταθεί ο Διοικητής του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας κ. Παπαβασιλείου Χριστόδουλος και στη θέση του να τοποθετηθεί άτομο από άλλο νομό.
Θεωρώ, κύριε υπουργέ, ότι μια τέτοια απόφαση προσβάλλει το Δήμο Πτολεμαΐδας, ο οποίος πρωτοστάτησε στην ολοκλήρωση και λειτουργία του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου και διαθέτει άτομα ικανά, που μπορούν να αναλάβουν τη διοίκησή του.
Σας υπενθυμίζω ακόμα ότι οι υπουργοί υγείας του ΠΑΣΟΚ, πάντοτε επέλεγαν για τη θέση αυτή στελέχη από την τοπική κοινωνία, που η διοίκησή τους κατά κοινή ομολογία αποτέλεσε την καλύτερη περίοδο ανάπτυξης και λειτουργίας του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου.
Ελπίζω, κύριε υπουργέ, ότι ως άνθρωπος και της αυτοδιοίκησης κατανοείτε καλύτερα το αίτημά μου, ο νέος διοικητής του Μποδοσάκειου να είναι άτομο από το Δήμο Πτολεμαΐδας».

Με εκτίμηση,

Ο Δήμαρχος Πτολεμαΐδας
Γρηγόρης Τσιούμαρης

Δεν υπάρχουν σχόλια: