Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Δευτέρα 30 Ιουνίου 2008

ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ

Τις άριστες εντυπώσεις του από την Πτολεμαϊδα κατέγραψε στην επιστολή του προς το Δήμαρχο Πτολεμαΐδας Γρηγόρη Τσιούμαρη ο αναπληρωτής καθηγητής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης κ. Ιωάννης Διαμάντης, μετά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Πτολεμαΐδα.
«Κύριε Δήμαρχε, πράγματι η Πτολεμαϊδα δεν είναι αυτή που παρουσιάζουν συνεχώς τα ΜΜΕ, όπως κατέστη αντιληπτό, γίνεται μια σοβαρή προσπάθεια προς το καλό των κατοίκων. Στην προσπάθειά σας αυτή μη διστάσετε να ζητήσετε τη βοήθειά μας σε θέματα, όπου μπορούμε να φανούμε χρήσιμοι».Όπως γίνεται φανερό και από την παραπάνω επιστολή, ο αγώνας της δημοτικής αρχής για να σταματήσει η Πτολεμαϊδα να ταυτίζεται με τη ρύπανση, αποδίδει καρπούς και μάλιστα μεταξύ των μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας, που λειτουργούν ως διαμορφωτές κοινής γνώμης και ιδιαίτερα των φοιτητών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: