Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Δευτέρα 30 Ιουνίου 2008

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ


Με σύνθημα «ΌΧΙ στα ναρκωτικά, ΝΑΙ στη ζωή» ο Δήμος Πτολεμαΐδας και ο Σύλλογος ενάντια στις εξαρτήσεις Ν. Κοζάνης έδωσαν το παρόν στην παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών με σειρά εκδηλώσεων, που πραγματοποιήθηκαν το διήμερο 25 και 26 Ιουνίου.
Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν από το χώρο του παλιού πάρκου Πτολεμαΐδας το απόγευμα της Τετάρτης και συνεχίστηκαν το πρωί της Πέμπτης από τη γνωστή ομάδα Fusion International με τη συμμετοχή πολλών παιδιών που είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν ομαδικά, να ζωγραφίσουν, να δημιουργήσουν μαζί με τους γονείς τους, δίνοντας ελπίδα στους νέους για μια καλύτερη ζωή μακριά από τις εξαρτήσεις.
Αναφερόμενη στο στόχο των εκδηλώσεων η αρμόδια αντιδήμαρχος Τάνια Βάνη, τόνισε ότι είναι η ενότητα ολόκληρης της οικογένειας, η επικοινωνία και η συνεργασία γονέων και παιδιών που θα οδηγήσει στις σωστές επιλογές και θα δώσει διέξοδο μέσα από τον αθλητισμό, την τέχνη και τον πολιτισμό, κρατώντας τους νέους μακριά από τις εξαρτήσεις.
Το απόγευμα της Πέμπτης στο γήπεδο του Ηρακλή ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων Επίλεκτοι Νέοι Εορδαίας- ΚΕΘΕΑ Ιθάκης με σκορ 2-1 υπέρ των φιλοξενούμενων, ενώ και οι δύο ομάδες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.
Οι αθλητικές δραστηριότητες συνεχίστηκαν λίγο αργότερα στις αθλητικές εγκαταστάσεις τένις από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: