Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Δευτέρα 30 Ιουνίου 2008

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΒΙΟΠΑ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ


Υπεγράφησαν σήμερα από το Δήμαρχο Πτολεμαΐδας και τις ανάδοχες εταιρείες οι συμβάσεις δύο μεγάλων έργων για το ΒΙΟΠΑ Πτολεμαΐδας. Πρόκειται για την επισκευή του νέου διοικητηρίου του Βιοτεχνικού Πάρκου Πτολεμαΐδας, το οποίο θα φιλοξενηθεί στο κτίριο του Χημείου της πρώην Λιπασματοβιομηχανίας ΑΕΒΑΛ και την υποδομή δικτύων και όλα τα έργα που απαιτούνται για την ολοκλήρωση και την παράδοσή του.
Το ύψος των έργων ανέρχεται στα 2,5 εκ. € και σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα θα ολοκληρωθεί στα τέλη Σεπτεμβρίου. Οι ανάδοχες εταιρείες είναι οι Παπαδοπούλου Δέσποινα, Γεωργιάδης Σάββας Ο.Ε- ΓΕΩΤΕΚ (ανακαίνιση κτιρίου διοίκησης) και Κουσίνας Χρήστος- Ικτίνος Κατασκευαστική, που αναλαμβάνει την υποδομή των δικτύων.
Ο Δήμαρχος Πτολεμαΐδας για μια ακόμα φορά επεσήμανε ότι «ο Δήμος διαχειρίζεται με διαφάνεια ι το δημόσιο χρήμα» και πρόσθεσε ότι ο δρόμος για τη δημιουργία του ΒΙΟΠΑ άνοιξε και σε λίγο θα είναι έτοιμο να φιλοξενήσει τους επενδυτές. Τα έργα αυτά σηματοδοτούν την έναρξη της τελικής φάσης ωρίμανσης και υλοποίησης των έργων υποδομής που απαιτούνται για την επιτυχή εμπορική λειτουργία του Βιοτεχνικού Πάρκου Πτολεμαΐδας.
Στο νέο Διοικητήριο του ΒΙΟΠΑ Πτολεμαΐδας, αναμένεται να φιλοξενηθούν υπηρεσίες και εταιρείες οριζόντιας στήριξης των εγκατεστημένων στο Πάρκο επιχειρήσεων, όπως π.χ. εταιρείες συμβούλων και υποκαταστήματα εμπορικών τραπεζών, τα οποία έχουν ήδη εκδηλώσει το έντονο ενδιαφέρον τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: