Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Δευτέρα 30 Ιουνίου 2008

ΔΗΜΟΣΙΟ «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΤΟΥ ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Τον Δήμαρχο Πτολεμαΐδας Γρηγόρη Τσιούμαρη ευχαρίστησε δημόσια, μιλώντας στο Δημοτικό Ραδιόφωνο, ο επιμελητής Β΄ της Παιδιατρικής Κλινικής του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Δημήτρης Κυφωνίδης, για τις επίμονες προσπάθειες που καταβάλλει καθημερινά για την πρόσληψη επιπλέον ιατρικού προσωπικού.
«Θέλω να ευχαριστήσω και δημόσια τον Δήμαρχο Πτολεμαΐδας για την συμβολή του, καθώς είναι ο μοναδικός που έδειξε έμπρακτα το ενδιαφέρον του, με ενέργειες και επαφές του στην Αθήνα».
Όπως υπογράμμισε ο κ. Κυφωνίδης εδώ και 14 μήνες η παιδιατρική κλινική υπολειτουργεί και μάλιστα τους τελευταίους δύο μήνες δεν κάνει εισαγωγές περιστατικών, στέλνοντας γονείς και μικρά παιδιά σε γειτονικά νοσοκομεία.
Το πρόβλημα μεγιστοποιήθηκε μετά την συνταξιοδότηση της Δ/ντριας της Παιδιατρικής Ειρήνης Τσαχειρίδου – Αρσένη και από τότε μέχρι και σήμερα πάρα τις όποιες προσπάθειες για κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων αυτές δεν έχουν καλυφθεί. Ο δήμαρχος Πτολεμαΐδας Γρηγόρης Τσιούμαρης μαζί με τον βουλευτή Ν.Δ. Γιώργο Κασαπίδη συναντήθηκε την περασμένη εβδομάδα με τον αρμόδιο υφυπουργό Υγεία και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γεώργιο Παπαγεωργίου, ο οποίος φάνηκε συνεπέστατος στην τοπική κοινωνία ως προς την υλοποίηση των δεσμεύσεων του για την επαναλειτουργία της ΜΕΘ, και από τον οποίο ζήτησε και προφορικά την συνδρομή για την στελέχωση της Παιδιατρικής κλινικής του Μποδοσάκειου νοσοκομείου Πτολεμαΐδας με Γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό. Ο κ. Παπαγεωργίου ενημέρωσε το δήμαρχο για τις ενέργειες που έχουν ήδη δρομολογηθεί και σε ανοιχτή πάντοτε επικοινωνία για τις εξελίξεις που αναμένονται σύντομα να έχουν αίσιο τέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: