Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Δευτέρα 30 Ιουνίου 2008

ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ


Πλημμύρισε από παιδικά χαμόγελα και φωνές η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πτολεμαΐδας, στο πλαίσιο της ειδικής εκδήλωσης, που διοργάνωσε η Διεύθυνση Περιβαλλοντικών Υπηρεσιών του Δήμου Πτολεμαΐδας, για τη βράβευση των μικρών μαθητών των Νηπιαγωγείων του Δήμου, που πήραν μέρος με τις ζωγραφιές τους στη φετινή 11η Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου Πτολεμαΐδας.
Μεταφέροντας την αγάπη και τα συγχαρητήρια του Δημάρχου Πτολεμαΐδας Γρηγόρη Τσιούμαρη προς τα παιδιά, ο Αντιδήμαρχος Χρύσανθος Ταϊρίδης ευχαρίστησε όλα τα Νηπιαγωγεία του Δήμου , για τη συμμετοχή τους στην Έκθεση, τονίζοντας ότι όλες οι ζωγραφιές των παιδιών, που είχαν ως θέμα το «περιβάλλον» ήταν αξιόλογες και μεταξύ αυτών ξεχώρισαν οι τρεις τις οποίες ψήφισαν οι επισκέπτες της Έκθεσης.
Παίρνοντας το λόγο η Διευθύντρια των Περιβαλλοντικών Υπηρεσιών του Δήμου Πτολεμαΐδας Φωτεινή Αγγελίδου, ευχαρίστησε όλα τα παιδιά που με τη συμβολή τους έδωσαν ένα ιδιαίτερο χρώμα στην όλη διοργάνωση, ενώ αναφέρθηκε στην καμπάνια ενημέρωσης του Δήμου για το πώς μπορούμε να διατηρήσουμε την πόλη μας καθαρή, που θα ξεκινήσει από τα Σχολεία.
Με τη σειρά της η προϊσταμένη του Τμήματος Περιβάλλοντος Μαρία Σπανοδημητρίου ανακοίνωσε τα ονόματα των παιδιών, που διακρίθηκαν με τις ζωγραφιές του, διευκρινίζοντας ότι γενικά όλα τα έργα ήταν υπέροχα.
Συγχαρητήρια και ευχές για καλό καλοκαίρι έδωσε η Αντιδήμαρχος Τάνια Βάνη, που παραβρέθηκε στην εκδήλωση.
Από την πλευρά τους οι νηπιαγωγοί ευχαρίστησαν τον Δήμο, για όλες αυτές τις πρωτοβουλίες που ομορφαίνουν την Πόλη και τη ζωή μας και αποτελούν κίνητρο για όλους, ενώ επισημάνθηκε το ενδιαφέρον του Δήμου για περισσότερο πράσινο και η δημιουργία πάρκων και παιδικών χαρών.


Δεν υπάρχουν σχόλια: