Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Δευτέρα 30 Ιουνίου 2008

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΚΟΝΣΕΡΤΟ ΤΟΥ Β.Δ.Ω.Π. ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΑΝ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΧΟΡΩΔΙΕΣ ΤΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ


Στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Πτολεμαΐδας, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία την Κυριακή 22 Ιουνίου, το ετήσιο Κονσέρτο 2008 του Βαρβούτειου Δημοτικού Ωδείου Πτολεμαΐδας.
Καλοσωρίζοντας τους εκπροσώπους των φορέων και τους παριστάμενους ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής Μίκης Μιχαηλίδης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις επιδόσεις των σπουδαστών και το έργο των καθηγητών για το Ωδειακό έτος, που ολοκληρώθηκε,, επισημαίνοντας ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί και στο μέλλον.
Μεταφέροντας τις ευχές και το ενδιαφέρον του Δημάρχου Πτολεμαΐδας για την ανοδική πορεία του Ωδείου, ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Γρηγόρης Πουγαρίδης, συνεχάρη όλους τους συντελεστές για την ομαλή λειτουργία του Ωδείου, που συνεχίζοντας την ενεργό παρουσία του στα πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα της πόλης αποτελεί μοχλό ανάπτυξης και προώθησης της μουσικής παιδείας του τόπου μας προσφέροντας με τις σωστές μουσικές σπουδές, από καταξιωμένους μουσικοπαιδαγωγούς.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν όλα τα τμήματα, που λειτουργούν στο Ωδείο και οι Σχολές με 100 περίπου σπουδαστές, που καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό ενώ το δικό τους χρώμα έδωσαν τα μέλη της Νεανικής Χορωδίας, της Χορωδίας Μονωδίας και της Πολυφωνικής Χορωδίας Πτολεμαΐδας, αποδίδοντας καταπληκτικά μουσικά κομμάτια από ένα πλούσιο ρεπερτόριο με μαέστρους τον Λάζαρο Τσαβδαρίδη και την Χριστίνα Καπαρελιώτη.
Η Διοίκηση του Ωδείου βράβευσε όλους τους σπουδαστές και τις χορωδίες που διακρίθηκαν σε πανελλήνιους διαγωνισμούς, σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας.
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι τα μαθήματα για την νέα ωδειακή χρονιά θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο παράλληλα με τα σχολεία, ώστε να μην χαθεί ούτε μια διδακτική ώρα, ενώ όσες εγγραφές γίνουν μέχρι τις 10 Ιουλίου θα έχουν έκπτωση 50 %.


Δεν υπάρχουν σχόλια: