Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Δευτέρα 30 Ιουνίου 2008

ΜΑΓΕΨΕ Η ΜΙΚΡΗ “ΓΚΑΛΕΡΙ” ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΊΟΥ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΗΣ Δ.Ε.Π.Ε.ΚΟ.Π.Π.


Τη δροσιά και την ησυχία του Δημοτικού Αναψυκτηρίου, προτίμησαν φέτος οι μαθητές του Παιδικού Εργαστηρίου Ζωγραφικής του Δήμου Πτολεμαΐδας, προκειμένου να εκθέσουν τα καλύτερα έργα τους, που δημιούργησαν υπό την καθοδήγηση του δασκάλου τους Κωνσταντίνου Μαρτινάκου, με αφορμή τη λήξη των μαθημάτων της φετινής περιόδου .
Τη «γκαλερί”, που στήθηκε την Κυριακή 8-6-08 ανάμεσα στα δένδρα του Παλιού Πάρκου , θαύμασαν οι γονείς των παιδιών καθώς και πολλοί περαστικοί .
Οι μικροί ζωγράφοι έλαβαν “Αναμνηστική Βεβαίωση”, για τη χρονιά που έληξε αλλά έδειξαν να ικανοποιούνται περισσότερο για τα συγχαρητήρια, που εισέπραξαν από τους επισκέπτες . Την προσπάθεια που καταβλήθηκε όλη τη χρονιά από τους μαθητές και τον Δάσκαλό τους, εξήρε η Πρόεδρος της Δ.Ε.Π.Ε.ΚΟ.Π.Π. Αντιδήμαρχος Τάνια Βάνη, η οποία διαβεβαίωσε τα παιδιά και τους γονείς τους ότι όλα θα συνεχιστούν ομαλά στη λειτουργία του Εργαστηρίου Παιδικής Ζωγραφικής από τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: