Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2008

Η ΦΛΟΓΑ ΤΗΣ ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ

Στο πλαίσιο της περιοδείας της στην Ελλάδα η φλόγα της Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών πέρασε την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου από το Νομό Κοζάνης, ξεκινώντας το ταξίδι της από την κεντρική πλατεία Πτολεμαϊδας.
Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο πατήρ Αθανάσιος, ο οποίος έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην σημασία της εθελοντικής αιμοδοσίας, προτρέποντας όλους να γίνουν αιμοδότες, στηρίζοντας έτσι την κορυφαία πράξη ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.
Χαιρετίζοντας την εκδήλωση η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Τάνια Βάνη μετέφερε την πρόθεση του Δήμου να ενεργοποιήσει το Σύλλογο Αιμοδοτών Εορδαίας, καθώς και την πρόταση του Δημάρχου Πτολεμαϊδας Γρηγόρη Τσιούμαρη για την υλοποίηση ενημερωτικών εκδηλώσεων στα σχολεία, προκειμένου να αποκτήσουν οι μαθητές συνείδηση εθελοντή αιμοδότη. Επίσης, θα ακολουθήσει η διοργάνωση ημερών εθελοντικής αιμοδοσίας, ώστε να δημιουργηθεί η πρώτη τράπεζα αίματος του Δήμου Πτολεμαϊδας, που θα κάνει γνωστή στο πανελλήνιο την Πτολεμαΐδα ως πόλη της ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: