Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2008

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΣΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΛΕΚΟ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ

Παρά το γεγονός ότι δεν επιθυμούμε να μπαίνουμε σε αντιδικίες για το ποιος ενδιαφέρεται περισσότερο για τα προβλήματα του τόπου, θα πρέπει να επισημάνουμε ότι είναι χρέος των βουλευτών της περιοχής να γνωρίζουν τα προβλήματα της περιοχής τους και να κάνουν ότι μπορούν προς την κατεύθυνση επίλυσής τους.
Διαβάσαμε, λοιπόν, με έκπληξη την ανακοίνωση- απάντηση του κ. Αθανασιάδη στο δήμαρχο Πτολεμαϊδας, με την οποία ούτε λίγο, ούτε πολύ ζητά ενημέρωση από το δήμαρχο Πτολεμαϊδας σε θέματα που δεν είναι καν αρμοδιότητας αυτοδιοίκησης, όπως το ζήτημα του κλεισίματος του σταθμού ΟΣΕ Πτολεμαϊδας, αλλά είναι καθαρά ζητήματα κρατικών λειτουργιών.
Είναι δυνατόν οι βουλευτές να μη γνωρίζουν ότι η ΜΕΘ του Μποδοσάκειου παραμένει 22 μήνες τώρα κλειστή και ότι η Παιδιατρική Κλινική του υπολειτουργεί; Δε γνωρίζει, μήπως, ο βουλευτής ότι τα τμήματα των σχολών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με έδρα την Πτολεμαϊδα δεν έχουν ενταχθεί στα μηχανογραφικά και ότι ο ΟΣΕ κλείνει;
Έχουμε πολλά μέτωπα ως δήμος κι αν ασχοληθούμε και με αυτά που είναι αρμοδιότητα των βουλευτών, τότε ειλικρινά δεν κατανοούμε το δικό τους ρόλο.
Εσείς, δε, κ. Αθανασιάδη δεν πρέπει να έχετε κανένα παράπονο, διότι επί κυβερνήσεως ΠΑΣΟΚ κάθε φορά που μετά από συναντήσεις στην Αθήνα υπήρχε θετική έκβαση στα ζητήματα του δήμου, πριν καλά-καλά επιστρέψουμε στην Πτολεμαϊδα σας ευχαριστούσαμε δημόσια μέσα από δελτία τύπου. Αν τη δική σας αδυναμία, πάντως, θέλετε να τη φορτώσετε σε εμάς, τότε μάλλον δεν έχετε αντιληφθεί σωστά το ρόλο που σας έχουν αναθέσει οι πολίτες της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: