Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2008

ΚΑΙ ΝΕΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ

Πριν την συμπλήρωση του ενός έτους λειτουργίας του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Πτολεμαΐδας και μετά την επιτυχημένη διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κολύμβησης τον περασμένο Μάιο, το οποίο έδωσε το εισιτήριο συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου σε πολλούς αθλητές που σημείωσαν πανελλήνια και ευρωπαϊκά ρεκόρ, ο Δήμος Πτολεμαΐδας φιλοξενεί άλλη μια σπουδαία διοργάνωση του υγρού στίβου.
Πρόκειται για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, που θα διεξαχθεί στις 19 και 20 Σεπτεμβρίου.
Η πρόθεση και η προτίμηση των παραγόντων της υδατοσφαίρισης για την πόλη της Πτολεμαΐδας επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά ότι το Δημοτικό Κολυμβητήριο κέρδισε της εντυπώσεις ως ένα από τα καλλίτερα της Ελλάδας.
Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πόλο Ε.Δ. και Σ.Α. θα συμμετέχουν : αθλητές του Στρατού Ξηράς, του Πολεμικού Ναυτικού, της Πολεμικής Αεροπορίας, της Ελληνικής Αστυνομίας, του Λιμενικού και Πυροσβεστικού Σώματος καθώς και αθλήτριες των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας της συγχρονισμένης Κολύμβησης με ολυμπιακές, παγκόσμιες και πανελλήνιες διακρίσεις, δίνοντας για άλλη μια φορά την ευκαιρία στα παιδιά του Δήμου μας να παρακολουθήσουν από κοντά τις επιδόσεις σπουδαίων αθλητών του υγρού στίβου.
Απόλυτα ικανοποιημένος από την λειτουργία και την πανελλαδική αναγνώριση του Δημοτικού Κολυμβητηρίου εμφανίστηκε ο Δήμαρχος Πτολεμαΐδας Γρηγόρης Τσιούμαρης, αφού μετά απο την διεξαγωγή του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης τον περασμένο Μάιο η Πτολεμαΐδα αναφέρθηκε σε 276 δημοσιεύματα εφημερίδων για την άψογη φιλοξενία.
«Με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πόλο Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας η Πτολεμαΐδα για άλλη μια φορά θα προβληθεί στο πανελλήνιο ως «πρωταθλήτρια κολύμβησης». Καλώ όλο τον κόσμο, γονείς και παιδιά να παρακολουθήσουν τους αγώνες για να δουν από κοντά όλους αυτούς τους σπουδαίους αθλητές, που θα αποτελέσουν πρότυπο αλλά και κίνητρο για τη νεολαία να ασχοληθούν με την κολύμβηση».
Ο Αντιδήμαρχος και υπεύθυνος του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Κώστας Πολυχρονίδης υπογράμμισε ότι φέτος ανεβαίνει ακόμη περισσότερο ο πήχης των απαιτήσεων και οι πύλες του ΔΚΠ άνοιξαν με νέους ορίζοντες και προοπτικές συμπεριλαμβανομένων των νέων τμημάτων που απευθύνονται σε ΑΜΕΑ αλλά και των τμημάτων Πόλο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος θα εκδοθούν και τα πρώτα δελτία των αθλητών του συλλόγου «Δελφίνια» Πτολεμαΐδας, συμμετέχοντας σύντομα σε Πανελλήνιες διοργανώσεις.







ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΕΔ – ΣΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19/9/2008

Ώρα 18:30 :Τελετή Έναρξης Αγώνων Τελικής Φάσης

Ώρα 19:00 : 1ος Α΄ ΟΜΙΛΟΥ – 2Ος Β΄ ΟΜΙΛΟΥ

Ώρα 20:00 : Επίδειξη Ομαδικού Συγχρονισμένης Κολύμβησης

Ώρα 20:30 : 1ος Β΄ ΟΜΙΛΟΥ – 2Ος Α΄ ΟΜΙΛΟΥ


ΣΑΒΒΑΤΟ 20/9/2008

Ώρα 18:ΟΟ : Μικρός Τελικός

Ώρα 19:ΟΟ : Επίδειξη Ατομικού Συγχρονισμένης Κολύμβησης

Ώρα 18:ΟΟ : Τελικός Αγώνας – Τελετή Λήξης

Δεν υπάρχουν σχόλια: