Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2008

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΑΓΙΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ


O Δήμαρχος Πτολεμαΐδας Γρηγόρης Τσιούμαρης βρέθηκε στις τελετές αγιασμού στο 6ο δημοτικό, το 5ο Γυμνάσιο και το 1ο ΕΠΑΛ-ΣΕΚ Πτολεμαΐδας. Ο Δήμαρχος Πτολεμαΐδας ευχήθηκε από κοντά στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς να έχουν μια καλή και δημιουργική νέα σχολική χρονιά γεμάτη στόχους και προσδοκίες. Ο κ. Τσιούμαρης αναφέρθηκε στην πρωτιά που έχουν κατακτήσει με την αξία τους τα σχολεία της Πτολεμαϊδας, τα οποία δείχνουν στο πανελλήνιο το μέγεθος της δουλειάς που γίνεται στην εκπαίδευση και αποσπούν τίτλους και βραβεία σε διαγωνισμούς και αθλητικές διοργανώσεις.
Η πρόσφατη συμμετοχή του 1ου ΕΠΑΛ-ΣΕΚ στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης δικαίωσε ακόμα μια φορά τις προσδοκίες όλων, τόνισε ο δήμαρχος Πτολεμαΐδας. Κατά τον αγιασμό στο 1ο ΕΠΑΛ-ΣΕΚ είπε χαρακτηριστικά «είναι τo σχολείο που μας τιμά για τρίτη φορά στο πανελλήνιο, κάνοντας πραγματικότητα ένα άπιαστο όνειρο». Πρόκειται για μια μεγάλη διάκριση για την Πτολεμαΐδα, είπε ο κ. Τσιούμαρης, ενώ απευθυνόμενος προς τους μαθητές τόνισε «ξεκινώ πάντα από το δικό σας παράδειγμα στις ομιλίες μου και σας ευχαριστώ θερμά γιατί οι ευρεσιτεχνίες σας φάνηκαν πολύ χρήσιμες στην πόλη». Σε καινούργια στέγη χτύπησε το κουδούνι του 5ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας για πρώτη φορά. Ο κ. Τσιούμαρης αναφέρθηκε στη σημασία της ολοκλήρωσης της σχολικής στέγης, αλλά και στις διακρίσεις του 5ου Γυμνασίου, που τιμούν ολόκληρη την πόλη.
Η δημοτική αρχή στάθηκε κοντά στους ανθρώπους της εκπαίδευσης, γεγονός που αναγνωρίστηκε από τη σχολική κοινότητα. Ήδη, έχουν αποπερατωθεί εργασίες σε πάρα πολλά δημοτικά σχολεία της πόλης και των δημοτικών διαμερισμάτων, βελτιώνοντας έτσι την ποιότητα της διαβίωσης των μαθητών μέσα στο σχολείο. Η δημοτική αρχή προσπαθεί διαρκώς να βελτιώσει τις συνθήκες τόσο για τους διδάσκοντες όσο και για τα παιδιά μας.
Ο Δήμαρχος Πτολεμαϊδας εύχεται σε όλους τους μαθητές, τους δασκάλους και τις οικογένειες τους μια καλή και δημιουργική νέα σχολική χρονιά.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ειναι ολα σκατα μαυρα