Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2008

ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΕΟ ΡΕΚΟΡ ΕΙΣΠΡΑΞΕΩΝ ΣΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗ


Μεγάλη επιτυχία σημείωσε, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή, η ετήσια εμποροπανήγυρη της Πτολεμαΐδας, καθώς εκατοντάδες είναι οι πολίτες από την ευρύτερη περιοχή, οι οποίοι την επισκέφθηκαν καθ’ όλη τη διάρκειά της.
Στη φετινή διοργάνωση, που ξεκίνησε στις 22 Σεπτεμβρίου, συμμετείχαν εκθέτες από όλη τη χώρα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμα ένα νέο ρεκόρ εισπράξεων, που φθάνει τις 147 χιλ. €, σημειώθηκε στην ιστορία του θεσμού, δικαιώνοντας το στόχο της δημοτικής αρχής για περαιτέρω αύξηση των εσόδων.
Ο Δήμαρχος Πτολεμαϊδας Γρηγόρης Τσιούμαρης δέχθηκε τα συγχαρητήρια των εμπόρων και των επισκεπτών για τη διαρκή αναβάθμιση του θεσμού και τη διατήρηση της παραδοσιακής διοργάνωσης.
Παράλληλα, ιδιαίτερα θετικά σχολιάστηκε η πρωτοβουλία του Δήμου να ενημερώσει τον κόσμο με ειδικούς αναρτημένους πίνακες, που περιλάμβαναν όλο το τοπογραφικό σχεδιάγραμμα της επόμενης εμποροπανήγυρης, που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του πρώην στρατοπέδου, έκτασης 30 στρεμμάτων, όπου ήδη έχουν γίνει οι ανάλογες παρεμβάσεις και υποδομές, που θα συμβάλλουν στην περαιτέρω αναβάθμιση της.
Επιπλέον στην προσπάθεια του να περάσει οικολογικά μηνύματα, ο Δήμος Πτολεμαϊδας μοίρασε στους επισκέπτες της εμποροπανηγύρεως 1000 πάνινες τσάντες με το μήνυμα «Αγαπώ την πόλη μου, φροντίζω το περιβάλλον».
Ο Δήμαρχος Πτολεμαϊδας ευχαρίστησε τους συνεργάτες του αντιδημάρχους Δημ. Ορφανίδη και Χρύσανθο Ταϊρίδη για τον άριστο συντονισμό τους, τη δημαρχιακή επιτροπή για την τήρηση διαφάνειας στις διαδικασίες, τη δημοτική αστυνομία για την επιβολή της τάξης επί 24ωρου βάσεως και όλους τους εργαζομένους στο Δήμο, που συνετέλεσαν στην επιτυχία και της φετινής διοργάνωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: