Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Τετάρτη 30 Απριλίου 2008

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Στηρίζοντας την ιδιωτική πρωτοβουλία, που συμβάλλει στην ενίσχυση της τοπικής οικονομίας, ο Δήμαρχος Πτολεμαΐδας Γρηγόρης Τσιούμαρης παραβρέθηκε στην τελετή των εγκαινίων του ανακαινισμένου μεγάλου καταστήματος της γνωστής αλυσίδας ΠΤΟΛΕΜΑΪΣ ΕΠΕ, που πραγματοποιήθηκαν την Δευτέρα παρουσία πλήθους κόσμου. Όπως τόνισε ο κ. Τσιούμαρης, σε μια εποχή που η παγκοσμιοποίηση απειλή την τοπική οικονομία, η ιδιωτική τοπική πρωτοβουλία όταν είναι ανταγωνιστική, όπως στην περίπτωση της ΠΤΟΛΕΜΑΪΣ ΕΠΕ, πρέπει να υποστηριχθεί από όλους μας. «Είναι χρέος μας να στηρίζουμε την τοπική αγορά και τους τοπικούς επιχειρηματίες, οι οποίοι έχουν να παλέψουν με το γίγαντα των αλυσίδων σούπερ-μάρκετ» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Τσιούμαρης.

Ο κ. Δήμαρχος συνεχάρη τους μετόχους της τοπικής αλυσίδας σούπερ-μάρκετ, για τις επενδύσεις τους στην Πτολεμαΐδα που δίνουν οικονομική ώθηση στην περιοχή, καθώς και για την σχέση εμπιστοσύνης που έχουν αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια με το καταναλωτικό κοινό.

Προσφέροντας αναβαθμισμένες υπηρεσίες και με σεβασμό προς τους συμπολίτες μας οι υπεύθυνοι της γνωστής αλυσίδας, προχώρησαν στην σταδιακή ανακαίνιση όλων των καταστημάτων τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: