Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Τετάρτη 30 Απριλίου 2008

Η ετήσια συναυλία του Μουσικού Σχολείου Πτολεμαΐδας


Η ετήσια συναυλία του Μουσικού Γυμνασίου και του Μουσικού Γενικού Λυκείου Πτολεμαΐδας δόθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Πτολεμαΐδας. Ήταν μια ιδιαίτερα ευτυχής στιγμή για τους μαθητές, τους καθηγητές και τους γονείς τους, που απόλαυσαν τους καρπούς της προσπάθειας ενός ολόκληρου χρόνου.
Όπως τόνισε στο χαιρετισμό του ο διευθυντής του σχολείου Ιωάννης Παπαδόπουλος «τελειώνει σήμερα με επιτυχία μια προσπάθεια που ξεκίνησε πριν από εννιά μήνες και είχε σαν γνώμονα τη γόνιμη συνεργασία μεταξύ μαθητών, καθηγητών και γονέων». Ο κ. Παπαδόπουλος ανακοίνωσε ότι από το επόμενο σχολικό έτος το Μουσικό Σχολείο θα στεγαστεί σε νέο κτίριο «το οποίο θα αποτελεί κόσμημα όχι μόνο για την εκπαίδευση, αλλά και για την πόλη» και ευχαρίστησε τη Νομαρχία Κοζάνης και το Δήμο Πτολεμαΐδας για τη συμβολή τους σε αυτή τη θετική εξέλιξη.
Τιμητική πλακέτα για τη συνολική προσφορά του απενεμήθη από τον πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Θεόδωρο Τρυψάνη στον παλιό διευθυντή του σχολείου Δημήτρη Τσακμάκη.
Ο κ. Τσιούμαρης στο χαιρετισμό του συνεχάρη τους διοργανωτές για την άψογη εκδήλωση, τονίζοντας ότι το σχολείο αποτελεί πρότυπο για την περιοχή μας και υποσχέθηκε ότι θα είναι αρωγός σε κάθε τους προσπάθεια, ενώ αναφέρθηκε στις πρωτιές της πόλης και στο υψηλό πνευματικό επίπεδο των πολιτών, που κάνουν τον τόπο μας να διακρίνεται πανελλαδικά.
Την εκδήλωση χαιρέτισε και ο προϊστάμενος του Α’ γραφείου Β/θμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης Νικόλαος Σκορδάς, ο οποίος επαίνεσε το σύλλογο διδασκόντων, τους μαθητές και τους γονείς για την καρποφόρα προσπάθεια που καταβάλλουν, ένα δείγμα της οποίας ήταν και η συγκεκριμένη εκδήλωση.Στην πρόσκληση των διοργανωτών ανταποκρίθηκε πλήθος κόσμου και εκπροσώπων φορέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: