Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Τετάρτη 30 Απριλίου 2008

ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

Το Εθνικό Πρωτάθλημα Κολύμβησης Ανδρών και Γυναικών θα διεξαχθεί στις 16-17 και 18 Μαΐου στις εγκαταστάσεις του υπερσύγχρονου δημοτικού κολυμβητηρίου Πτολεμαΐδας. Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Πτολεμαΐδας Γρηγόρης Τσιούμαρης «πρόκειται για μια πολύ μεγάλη διοργάνωση, αλλά και μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δουν τα παιδιά μας από κοντά πρωταθλητές, όπως ο Δρυμωνάκος και ο Γρηγοριάδης και να αποκτήσουν αθλητικά πρότυπα, τα οποία τόσο έχουν ανάγκη».

Συνολικά θα φιλοξενηθούν στην Πτολεμαϊδα περίπου 500 άτομα, αθλητές και παράγοντες από πάνω από 65 αθλητικά σωματεία από όλη τη χώρα και όπως τόνισε ο κ. Τσιούμαρης «δε θέλαμε να χάσουμε αυτή την ευκαιρία και με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου προχωρήσαμε στην τροποποίηση του ανάλογου κωδικού προϋπολογισμού, προκειμένου να εξασφαλίσουμε περίπου 100.000€ που απαιτούνται για τη διοργάνωση (φιλοξενία, βατήρες κλπ.)».


Ο κ. Τσιούμαρης σε επιστολή του προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γιάννη Ιωαννίδη διαβίβασε την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πτολεμαΐδας για τη συνδιοργάνωση και ζήτησε την οικονομική στήριξη από πλευράς του Υπουργείου.


Με δεδομένο ότι η διοργάνωση αυτή θα προβάλλει την Πτολεμαϊδα στο πανελλήνιο, μέσα και από την κάλυψη των αγώνων από την ΕΡΤ, ο κ. Τσιούμαρης απηύθυνε, επίσης, πρόταση σε όσους ενδιαφέρονται να γίνουν χορηγοί.

Να σημειωθεί ότι την πρόταση συνδιοργάνωσης του Εθνικού Πρωταθλήματος Ανδρών-Γυναικών που είχε κάνει ο Γ.Γ. της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Δημ. Σαρακατσάνης σε επίσκεψή του στην Πτολεμαϊδα, είχε αποδεχθεί άμεσα ο Δήμαρχος, ο οποίος είχε εκδηλώσει το ενδιαφέρον του με μια πρώτη επιστολή προς τον κ. Γ. Ιωαννίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: