Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Τετάρτη 30 Απριλίου 2008

«Οι κόρες του Ήλιου» στο Μουσείο Πτολεμαΐδας Στην ίδια εκδήλωση παραδόθηκαν τα βραβεία για το νέο σήμα του Μουσείου

Η παράδοση των βραβείων για το σήμα-λογότυπο του Παλαιοντολογικού και Ιστορικού Μουσείου έγινε σε ειδική εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης στο χώρο του Μουσείου.

Το 1ο βραβείο παρέδωσε η πρόεδρος του Μουσείου Σοφία Τέλιου- Δεληδημήτρη στον κ. Δημήτρη Διάφα, η πρόταση του οποίου αποτελεί πλέον και λογότυπο του Μουσείου. Η κ. Τέλιου ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες στο διαγωνισμό για την κατάθεση των ιδεών τους, αλλά και την πενταμελή επιτροπή (αποτελούμενη από τους κ. Δημήτρη Μπέσα, Γιάννη Ζουμπουρτικούδη Ιωάννα Μισσίδου, Σοφία Τέλιου-Δεληδημήτρη και Ανδρέα Καλαϊτσίδη), η οποία αξιολόγησε με διαφάνεια και αντικειμενικότητα τους φακέλους των υποψηφιοτήτων. Το 2ο βραβείο δόθηκε στο Νίκο Αφεντουλίδη και το 3ο στους Β. Τσιόκανο- Ν. Βογιατζή- Δ. Χάτσιο.

Ακολούθησε η αφηγηματική παράσταση «Οι κόρες του Ήλιου» σε συνεργασία με το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης, με αφηγήτρια τη Φωτεινή Χατζάρα και τους μουσικούς Έφη Μαυρίδου, ούτι και Φώτη Βακουφτσή, κρουστά. Η κ. Τέλιου τόνισε ότι πρόκειται για μια εκδήλωση που ανοίγει νέους δρόμους συνεργασίας για το Μουσείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: