Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Τετάρτη 30 Απριλίου 2008

Η ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΕΝΟΣ ΜΠΑΖΟΤΟΠΟΥ…

Με ικανοποίηση και ανακούφιση είδαν οι περίοικοι της Οδού Αϊδινίου στο αριθμό 8 να καταργείται στην περιοχή ένας ολόκληρος μπαζότοπος και να μεταμορφώνεται σε έναν όμορφο και νοικοκυρεμένο χώρο.


Συγκεκριμένα μετά την παρέμβαση του Δήμου Πτολεμαΐδας απαλλάχθηκε η περιοχή από το επικινδύνως ετοιμόρροπο και παλαιό σπίτι, τις μισογκρεμισμένες δύο αποθήκες, τις σωρούς από τα σκουπίδια, ενώ απελευθερώθηκε ταυτόχρονα το πεζοδρόμιο από τα σπασμένα κλαδιά και τα πεταμένα αντικείμενα, που εμπόδιζαν την διέλευση των πεζών.



Εκτιμώντας την παρέμβαση του Δήμου, ο ιδιοκτήτης μεταμόρφωσε τον ως τότε σκουπιδότοπο, σε έναν όμορφο χώρο με περίφραξη, ενώ στο καθαρό πλέον πεζοδρόμιο φύτεψε διάφορα δένδρα.


Φυσικά με την κατεδάφιση των παλαιών κτισμάτων, την απομάκρυνση των μπαζών και την απελευθέρωση του πεζοδρομίου, αναβαθμίσθηκε η συνολική εικόνα της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: