Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Τετάρτη 30 Απριλίου 2008

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΣΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΓΓΕΛΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΪΛΑΡΙΩΝ

Με μοναδικό στόχο να παραβρεθεί στην τελετή βράβευσης της Απαγγελτικής Ομάδας Καϊλαρίων από τον Κύκλο Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου, βρέθηκε ο Δήμαρχος Πτολεμαΐδας Γρηγόρης Τσιούμαρης στην Αθήνα σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 2 Απριλίου Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου στη Στοά του Βιβλίου στην Αθήνα.

Η «Κυριακή των Παραμυθιών» βραβεύτηκε και αναγνωρίστηκε έτσι η δουλειά που γίνεται από μια ομάδα ανθρώπων, οι οποίοι εθελοντικά και πάντα με στόχο τη γνώση, κινούμενοι από την αγάπη τους για τη λογοτεχνία, το παραμύθι και την ποίηση, φέρνουν πιο κοντά μέσα από τη αφήγηση μικρούς και μεγάλους και τους μυούν σε αυτό το θαυμαστό κόσμο.


Η σύλληψη της ιδέας της «Κυριακής των παραμυθιών» ξεκίνησε να υλοποιείται πιλοτικά από την περυσινή χρονιά, ως εναλλακτική διέξοδος των παιδιών, καθώς οι συντελεστές της ομάδας τονίζουν ότι η ποίηση και το διάβασμα δεν αφορούν μόνο στην ελίτ.


Μια ακόμη πρωτοτυπία που ξεκινάει από την Πτολεμαϊδα και αποδεικνύει ότι πολλοί είναι εκείνοι που δουλεύουν συστηματικά και αθόρυβα σε μια πόλη, που έχει να δείξει μόνο πρωτιές τα τελευταία χρόνια.


Ο Δήμαρχος Πτολεμαΐδας ευχαρίστησε θερμά την Απαγγελτική Ομάδα Καϊλαρίων και την υπεύθυνη της ομάδας κ. Όλγα Ντέλλα για την προσπάθεια αυτή και τόνισε ότι η δημοτική αρχή θα σταθεί δίπλα τους, όπως και σε κάθε σύλλογο που έχει να δείξει ένα τόσο αξιόλογο έργο.

Η κ. Ντέλλα ευχαρίστησε το Δήμαρχο για τη στήριξη που έδειξε στην Απαγγελτική Ομάδα Καϊλαρίων και είναι ιδιαίτερα χαρούμενη που η «Κυριακή των Παραμυθιών» βρήκε τόσο μεγάλη συμπαράσταση από την τοπική κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: