Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Τετάρτη 30 Απριλίου 2008

ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Σ.Φ.Ε.Τ.Ε. ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΙΔΗ

Συνεχίζοντας τις δραστηριότητές του ο Σύλλογος Φίλων Εικαστικών Τεχνών Εορδαίας «ΑΡΗΣ ΓΑΡΟΥΦΑΛΛΙΔΗΣ», φιλοξενεί στο χώρο όπου στεγάζεται, την Έκθεση Ζωγραφικής και κατασκευών του μέλους του, Δήμου Μαυρογιαννίδη.

Στα εγκαίνια της έκθεσης, που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 6 Απριλίου, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Πτολεμαΐδας Γρηγόρης Τσιούμαρης συνοδευόμενος από μεγάλο αριθμό συνεργατών του, ο οποίος συνεχάρη τον δημιουργό (καλλιτέχνη) για τα υπέροχα έργα του καθώς το Δ.Σ. και όλα τα μέλη του δραστήριου συλλόγου, που έφεραν την «Εικαστική Άνοιξη» στον τόπο μας.


Ο κ. Δήμαρχος εξήρε την τεχνική του δημιουργού καθώς διαθέτει μια ξεχωριστή τεχνοτροπία, που μυεί τους επισκέπτες στη μαγεία του ασπρόμαυρου, εκφράζοντας τις ανησυχίες του μέσα από τα έργα του.


Παρουσιάζοντας το προφίλ του Δήμου Μαυρογιαννίδη, η πρόεδρος του Σ.Φ.Ε.Τ.Ε. Καίτη Μπαλτζοπούλου, επισήμανε ότι πρόκειται για έναν ταλαντούχο καλλιτέχνη, που δραπετεύει από την καθημερινότητα και δημιουργεί με τρόπο που τον κάνει να είναι μοναδικός.


Τον δημιουργό συνεχάρη και η δήμαρχος Μουρικίου Παρασκευή Βρυζίδου, τονίζοντας την ευαισθησία, που διακρίνει τα έργα και με την οποία αντιλαμβάνεται τα πράγματα από τη δική του οπτική γωνία


Στην έκθεση παραβρέθηκαν πολλοί φίλοι των εικαστικών τεχνών μεταξύ των οποίων ο Αντιδήμαρχος Χρύσανθος Ταϊρίδης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Πέτρος Αλεξανδρίδης, Σοφία Τέλιου και Ιωάννης Ασπράγκαθος καθώς και εκπρόσωποι άλλων φορέων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμος Μαυρογιαννίδης εκθέτει για 5η φορά ατομικά, ενώ έχει πάρει μέρος σε πολλές ομαδικές εκθέσεις ενώ η συγκεκριμένη έκθεση περιλαμβάνει 48 έργα με κάρβουνο και 17 διάφορες κατασκευές, ενώ θα λειτουργήσει έως την ερχόμενη Κυριακή κατά τις απογευματινές ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: