Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Τετάρτη 30 Απριλίου 2008

ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ


ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΝ «ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΪΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ» ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΗΡΚΕΣΕ ΩΣ 30-3-2008.





ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Η ΧΩΡΑ! Αυτό και μόνο αυτό φτάνει για να εκφράσω τον θαυμασμό μου στην πανέμορφη Μακεδονία μας. Είμαι και εγώ Μακεδόνας καταγόμενος από την …..Τρίπολη




Λεωνίδας Ανδριανός (Δημοσιογράφος)




Μέσα από τη γη μνήμες ιστορίες ήρθαν στην γη των Αθηναίων για να μας θυμίσουν ότι είμαστε για πάντα ΕΛΛΗΝΕΣ




«Τεχνόπολις Δήμου Αθηναίων»


Φ.Ιγνατίου-Γ.Στάθης




Από τα βάθη της προϊστορίας προς το μέλλον με φαντασία και προοδευτική σκέψη, αναδεικνύετε την ιστορία και την παράδοση. Γι΄αυτό σας αξίζουν έπαινοι και βραβεία!



Αναστασόπουλος (Γ.Γ.Γραμματέας ΕΟΣΣ)




Συγχαρητήρια για το πολύπλευρό έργο σας. Ίσως έτσι σωθούν τα σύνορά μας.



Α.Θεοδωράκης Οδοντίατρος Πειραιά







Λαοί που ξεχνούν την ιστορία τους είναι καταδικασμένοι να σβήσουν…



Κων/νος Σταυρόπουλος Σύμβουλος Δήμου Πειραιά






Συγχαρητήρια για το περίπτερο σας, το οποίο διαθέτει το πλέον πολύτιμο έκθεμα. Εύχομαι πρόοδο και ανάπτυξη στην Πτολεμαϊδα..



Γκίκας Στέφανος Αρχιπλοίαρχος Π.Ν







Συγχαρητήρια. Το ψηφιδωτό του Μ.Αλεξάνδρου θα πρέπει να εκτεθεί στο σύνταγμα μπροστά στην βουλή για ένα μήνα για να θυμούνται κάποίοι την ιστορία μας. Η Μακεδονία είναι Ελληνική!


Β. Αντωνάκη








Θερμά συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κάνετε όλοι μαζί στην Πτολεμαϊδα. Μένω έκθαμβος για την φροντίδα και τα εκθέματα που συμπεριλαμβάνει το Μουσείο , αλλά και όλη την δραστηριότητα και τις επιτυχίες που έχετε απ΄ όσα άκουσα από τον Δήμαρχο σας.


Μπράβο στην Πτολεμαϊδα


Θεόδωρος Παπαγιάννης


Γλύπτης – Καθηγητής Α.Σ.Κ.Γ







Σαν γνήσια Πτολεμαιδιώτισα όσο και αν υπάρχει απόσταση, δεν μειώνεται ωστόσο ούτε η περηφάνια ούτε και η συγκίνηση για τόση πρόοδο στην πατρίδα μου.


Συγχαρητήρια θερμά σ όλους τους συμμετέχοντες στα τόσα επιτεύγματα.



Ρούλα Τσαχουρίδου – Σωτηροπούλου





Εύχομαι η έναρξη λειτουργίας του Μουσείου σας (μας) να είναι η απαρχή μιας σπουδαίας διαδρομής που θα συμβάλει στην γνώση της φυσικής μας ιστορίας και της εξελικτικής πορείας του τόπου μας καθώς και στην ανάδειξή του ένδοξου πολιτισμού μας παγκοσμίως


Με απεριόριστες ευχαριστίες


Βασίλειος Ξανθόπουλος









Στο Παλαιοντολογικό Ιστορικό Μουσείο Πτολεμαϊδας εκφράζουμε τα συγχαρητήρια μας και ευχόμαστε καλή δύναμη και κουράγιο για την ολοκλήρωση του σκοπού του. Οι Πτολεμαϊδιώτες της Αθήνας δια του Προέδρου Φώτη Χονδροματίδη .


Φάληρο 29-3-2008











Η μαγεία αυτού του λαού κρύβεται στα μάτια του. Ας αφήσουμε τα μάτια μας να επικοινωνούν ελεύθερα ...


Κων/νος Πολίτης


Πρόεδρος Αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρίας ΕΥΤΕΡΠΗ


(ΠΕΡΙΟΔΙΚΌ ΠΑΡΆΔΟΣΗ)




Θερμά συγχαρητήρια!!!!
Η Μακεδονία μας είναι και θα παραμείνει ΕΛΛΗΝΙΚΗ
Β. Ιωάννου Νομάρχης Πρέβεζας


Δεν υπάρχουν σχόλια: