Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Πέμπτη 24 Μαΐου 2007

ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Εντυπωσιακό όσο και συγκινητικό ενδιαφέρον εκδηλώνεται από την εκπαιδευτική κοινότητα για τις εγκαταστάσεις Τηλεθέρμανσης και τα ενεργειακά συστήματα της περιοχής μας.

Μαθητές Δημοτικών Σχολείων, Γυμνασίων και Λυκείων, όχι μόνον της πόλης και της επαρχίας μας, αλλά κι από όλη την Ελλάδα, επισκέπτονται τις εγκαταστάσεις της Τηλεθέρμανσης Πτολεμαΐδας και ξεναγούνται σ`αυτές.

Μόνο την τρέχουσα περίοδο λειτουργίας επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις Τηλεθέρμανσης τμήματα από 13 σχολεία (1ο ΤΕΕ Κουφαλίων, 2ο ΤΕΕ Έδεσσας, Ι.Ε.Κ. Πτολεμαϊδας – Τ.Θ.Υ.Ε, Δημοτικό Σχολείο Ολυμπιάδος, 5ο Γυμνάσιο Πτολεμαϊδας, 1ο Λύκειο Πτολεμαϊδας, Εσπερινό Επαγγελματικό Λύκειο Κατερίνης, 3ο Λύκειο Πτολεμαϊδας, 2ο Γυμνάσιο Πτολεμαίδας, 3ο Λύκειο Πτολεμαϊδας, 2ο ΤΕΕ Ξάνθης, 1ο Λύκειο Πτολεμαίδας, 2ο Λύκειο Πτολεμαϊδας).

Η Διοίκηση της Δ.Ε.ΤΗ.Π. συγχαίρει και ευχαριστεί δημόσια τους υπευθύνους των σχολικών μονάδων για το ενδιαφέρον τους και προετοιμάζει πρόταση συνεργασίας με τους εκπαιδευτικούς οργανισμούς και τους φορείς κατάρτισης για την καλλιέργεια στενότερων δεσμών της Δ.Ε.ΤΗ.Π. με την εκπαίδευση.

Η γνωριμία των μαθητών με τα πρωτοποριακά ενεργειακά συστήματα που εφαρμόζουμε στην πόλη μας (Τηλεθέρμανση, Εναποθήκευση Θερμότητας, Φωτοβολταϊκά, Θερμοκήπια με Τηλεθέρμανση κ.α.) αποτελεί καθήκον μας, ώστε να διαδοθούν στη νέα γενιά οι αρχές της ενεργειακής εξοικονόμησης και της αειφόρου ανάπτυξης που διασφαλίζουν το μέλλον του τόπου και των επόμενων γενεών.



Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Δ.Ε.ΤΗ.Π.


Τσιούμαρης Γρηγόριος
Δήμαρχος Πτολεμαϊδας

Δεν υπάρχουν σχόλια: